- 30 Ağustos 2009
- 30.182
- 20.115
- 2.593
Hadise'ye neler yaptığını anlatacakhoca bu akşam magazin programına katılacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadise'ye neler yaptığını anlatacakhoca bu akşam magazin programına katılacakmış
Al Hilal kulübü Gyökeres veya başka 1 forvet alırsa Fb bu Mitrovic'i alır bence yavO yüzden Al Hilal'in devre arasında başka 1 forvet alması sıkıntı olur bence yav
![]()
Aleykum Selam Hakan'ım iyiyim keyifler güzel seni sormalı..Sa, keyifler nasil
Hayırdır kardeş camii mi burasıSa, keyifler nasil
Allah bozmasin Muradim, her halimize sükürAleykum Selam Hakan'ım iyiyim keyifler güzel seni sormalı..
Evet şart tabi ama onun için yusuf demir den çıkıp icardi sözleşmesini dondurmamız lazım. Frendrup tarzında ama yedek olup dinamizim getirecek ortasaha lazım Berkanın biraz daha fizikseli ve akıllı olanıBaşarıdaki en büyük etkenlerden biri (ve genelde göz ardı edilir) dakika 70'te kimi çıkartıp yerine kimi sahaya atabildiğin.
Bak şimdi Osimhen çıkıp Bats giriyor. Elbette aralarında seviye farkı var ama bu Osimhen'in elit seviye olmasından dolayı. Yoksa Bats çok iyi bir santrafor.
Mertens çıkıyor Ziyech giriyor. Çok okey.
Barış çıkıp Sallai giriyor veya tam tersi, yine çok okey.
Kaan zaten sağ bek oynarken özellikle dk 65'te pili bitiyor, yerine Jelert girdiğinde yine bence okey.
Ama problemler şurada başlıyor, dakika 70'ten itibaren Sara ve Torreira'nın yerine sahaya attığın kişiler maalesef oyunda en ufak etki gösteremiyorlar. Sanchez'in yokluğunda yapabildiğini yapabilen bir stoperin bulunmuyor.
Ben bu takıma Sara veya Torreira'yı yedekleyecek bir rotasyon oyuncusu alınmasının elzem olduğunu düşünüyorum. Ve bir stoper transferi. Zaten 3'lü oynuyoruz.