GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunmada 1 Sanchez daha, Orta sahaya da 1 Sara daha katmalıyız.

ali moç değil taliscayı maradonayı hayata döndürüp prime dönemini alsa arabistandan bir cacık olmaz.Son avrupa şampiyanasında arap liginde oynayıpta etkili olan sadece kante vardı.Dier ne kadar yıldız varsa sıvadı.Umarım febe kallavi bir parayı talıscaya gömer

Al Hilal kulübü Gyökeres veya başka 1 forvet alırsa Fb bu Mitrovic'i alır bence yav :D O yüzden Al Hilal'in devre arasında başka 1 forvet alması sıkıntı olur bence yav :D

Başarıdaki en büyük etkenlerden biri (ve genelde göz ardı edilir) dakika 70'te kimi çıkartıp yerine kimi sahaya atabildiğin.

Bak şimdi Osimhen çıkıp Bats giriyor. Elbette aralarında seviye farkı var ama bu Osimhen'in elit seviye olmasından dolayı. Yoksa Bats çok iyi bir santrafor.

Mertens çıkıyor Ziyech giriyor. Çok okey.

Barış çıkıp Sallai giriyor veya tam tersi, yine çok okey.

Kaan zaten sağ bek oynarken özellikle dk 65'te pili bitiyor, yerine Jelert girdiğinde yine bence okey.

Ama problemler şurada başlıyor, dakika 70'ten itibaren Sara ve Torreira'nın yerine sahaya attığın kişiler maalesef oyunda en ufak etki gösteremiyorlar. Sanchez'in yokluğunda yapabildiğini yapabilen bir stoperin bulunmuyor.

Ben bu takıma Sara veya Torreira'yı yedekleyecek bir rotasyon oyuncusu alınmasının elzem olduğunu düşünüyorum. Ve bir stoper transferi. Zaten 3'lü oynuyoruz.
Evet şart tabi ama onun için yusuf demir den çıkıp icardi sözleşmesini dondurmamız lazım. Frendrup tarzında ama yedek olup dinamizim getirecek ortasaha lazım Berkanın biraz daha fizikseli ve akıllı olanı

ulan ne bicim camia bunlar yaw

duzgun bi isi var mı bunların

🏆
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na katılım sağlayacak olan takımlar.
👇

📅
15 Haziran – 13 Temmuz 2025
1731860383475.webp

Gykeres araplara gitmez bence cunku epl istediğini kendisi söylemişti ki liverpool ve arsenal forvetsizler 70milyonun üstüne çıktıkları an alirlar

Gecen hafta Arjantin'de Boca Juniors (renklerine tukurdugum) - Godoy Cruz macina gitme imkani buldum, bulunca da neymis bu Lucas Torreira'nin bu kadar ugruna gemileri yaktigi takim diye gorelim dedik. Stadyum bizim eski Ali Sami Yen'e cok benzeyen Mecidiyekoy benzeri bir muhitte, eli yuzu duzgun tek insan yok. Girisler de passolig benzeri bir kartla yapiliyor. Fotonun kalitesini dusurdum yuklenmesi icin ama umarim gorunuyodur.

IMG_1773-min 2.webp

Neyse mac oncesi inanilmaz bir atmosfer var, stad tika basa dolu. Bizim ultraslan muadili "La Doce" yani 12. adamin hemen dibinde bir yerdeyiz. Mac baslamadan gosteriler vs. oldu, o arada dedim acaba kacinci bu takim ligde bu kadar destege. Megersem 15. mi ne oyle bir siradalarmis (simdi daha yukardalar galiba). Sol bekte de bizim eski Saracchi oynuyor. Arkadaslara benim ayagim ugurludur hic sikinti yapmayin bu maci aliriz dedim.

2. dakika dolmadan Boca golu yedi. Yedigi anda taraftar cilgin gibi tezahurata basladi. Bizim aveller (taraftar) GS 15. sirada olsa ve 2. dakikada gol yese kendi oyuncusunu isliklamaya baslar, bunlar tam tersi inanilmaz bir destege basladi. Nitekim mac once 1-1, sonrasinda da 4-1'e kadar gitti. Bir golu de Saracchi atti, ustune bir de macin adami secildi.

Mac sonu stada girerken kendisine bagirdim Galatasaray diye, ama duymadan soyunma odasina gitti. Kendisini pek sevmezdim zaten.

Sonuc olarak Boca tribun kulturunden ogrenecek cok seyimiz var. Mac boyunca bir gram susmadilar, ve cok koordine sekilde 90 dakika farkli marslar soylediler. Bizim marslar hep ayni baktigin zaman. Gol yeseler de susmadilar, ki bizim en buyuk eksigimiz bu.

Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, Victor Osimhen'in bonservisini alacak. Victor Osimhen'in transferi için Galatasaraylılığıyla ünlü 10 zengin iş adamı 5’er milyon Euro verecek, şu anda 3 iş adamı hazır." (A Spor)

ho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt