GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haluk yürekli
ne kadar yürekli

gram sevmiyoruz

farkediyor

1. bitirir isen ligi 15 veya 16. bitiren takımla oynayacaksın play offta kim kazanırsa

8 bitirirsen 9. bitiren 24. bitiren takımla play off oynayacağı için 9. ile bitiren takımla play off oynama şansın yüksek
Nerede yaziyor boyle bir bilgi? Son 16'da ilk 8 bitirenle play off'u gecenler kurayla eslesmeyecek mi?

Nerede yaziyor boyle bir bilgi? Son 16'da ilk 8 bitirenle play off'u gecenler kurayla eslesmeyecek mi?
dg.webp

Ben ölem solet oglum ☹️ yeni appiahti oglusum

Şu japonu ve hugoyu çeksinler bari ortsahaya ya.hugo 10 numara görünüyor ama bi denesinler

Bununla Romulo'yu bizim rotasyona isterdim. Özellikle Solet tarzı bir orta saha olmadığı için maç sonlarında düşüş oluyor bence sonrada oyuna girecek böyle biri lazım bize. Psg'den Aymen Kari nasıl biliyor musun? Ucuzsa o da denenebilir mesela.
Ben dennis’i de isterim. Tam bizim oyuna uygun bi profil, solet ile ikisi bize çok iyi uyardı. Soletnin sakatlık kötü oldu. Romulo ile dennisi sene sonu zorlamak lazım bence. Kariyi bilmiyorum hiç görmedim

Ben dennis’i de isterim. Tam bizim oyuna uygun bi profil, solet ile ikisi bize çok iyi uyardı. Soletnin sakatlık kötü oldu. Romulo ile dennisi sene sonu zorlamak lazım bence. Kariyi bilmiyorum hiç görmedim
Dennis'in pas tekniği falan büyük takımı götüremez gibi o yüzden ondan emin değilim. Göztepe'nin sahibinin PL'de takımına Nelsson'u verelim onlarda bize Aribo+ Romulo yada Taha Altıkardeş+ Romulo tarzı bir paket verseler iyi olur mu acaba?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt