Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.753
- 66.832
- 5.003
Muhteşem bir menü. Bir gs li daha ne isteyebilirali koca sallama
gokhanin tjk baskanina elistiriler
2 dakkika transfer haberi
kapanis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhteşem bir menü. Bir gs li daha ne isteyebilirali koca sallama
kapanis
Bugun kaç öğün yedinali koca sallama
kapanis
Yalı çocuğuna karşı yıkılmayan medyadaki tek çınar haluk y. nin arkasındayız. Değil mi @Oral Sevmez
Nerede yaziyor boyle bir bilgi? Son 16'da ilk 8 bitirenle play off'u gecenler kurayla eslesmeyecek mi?farkediyor
1. bitirir isen ligi 15 veya 16. bitiren takımla oynayacaksın play offta kim kazanırsa
8 bitirirsen 9. bitiren 24. bitiren takımla play off oynayacağı için 9. ile bitiren takımla play off oynama şansın yüksek
Nerede yaziyor boyle bir bilgi? Son 16'da ilk 8 bitirenle play off'u gecenler kurayla eslesmeyecek mi?
Bu nerede yayinlandi peki? UEFA'nin sitesinde gormedim boyle bir sey.
fb'ye gecelim. Sen onden geciver, biz gelecegiz sonra.takım tel tel dökülüyor ne yazık ki
daha çok sakatlık yaşarız
Format bu şekilde, kura falan yok çeyreğe kadarBu nerede yayinlandi peki? UEFA'nin sitesinde gormedim boyle bir sey.
Maşallah dediğimiz yaşamıyor. Sezon kapadı 6 ay yok diyorlar bunun için de.
Maşallah dediğimiz yaşamıyor. Sezon kapadı 6 ay yok diyorlar bunun için de.
Bununla Romulo'yu bizim rotasyona isterdim. Özellikle Solet tarzı bir orta saha olmadığı için maç sonlarında düşüş oluyor bence sonrada oyuna girecek böyle biri lazım bize. Psg'den Aymen Kari nasıl biliyor musun? Ucuzsa o da denenebilir mesela.Çok iyi topçu yazık oldu
Ben dennis’i de isterim. Tam bizim oyuna uygun bi profil, solet ile ikisi bize çok iyi uyardı. Soletnin sakatlık kötü oldu. Romulo ile dennisi sene sonu zorlamak lazım bence. Kariyi bilmiyorum hiç görmedimBununla Romulo'yu bizim rotasyona isterdim. Özellikle Solet tarzı bir orta saha olmadığı için maç sonlarında düşüş oluyor bence sonrada oyuna girecek böyle biri lazım bize. Psg'den Aymen Kari nasıl biliyor musun? Ucuzsa o da denenebilir mesela.
Dennis'in pas tekniği falan büyük takımı götüremez gibi o yüzden ondan emin değilim. Göztepe'nin sahibinin PL'de takımına Nelsson'u verelim onlarda bize Aribo+ Romulo yada Taha Altıkardeş+ Romulo tarzı bir paket verseler iyi olur mu acaba?Ben dennis’i de isterim. Tam bizim oyuna uygun bi profil, solet ile ikisi bize çok iyi uyardı. Soletnin sakatlık kötü oldu. Romulo ile dennisi sene sonu zorlamak lazım bence. Kariyi bilmiyorum hiç görmedim