GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forumda bazen sinir bozucu da olsa ( doğru olduğu için ) en realist yorumları @Uğur İz yapıyor.Bizim hemen avrupayı salmamız lazım, sakatlarımız kısa süreli sakat değil, her avrupa dönüşü puan kaybı olacak
Avrupa'yi salarsan osimhen devre arası kaçar adam avrupa'da kendini göstermek için geldi ne yapsin Türkiye ligini.

anlaşılan küme düşeceğiz
varsın o da olsun
gscliler bilir her şeyin en iyisini

Eyüpspor'un attığı ilk gol

Bülent Yıldırım: "Dubois, Sallai'ye faul yapıyor. Gol iptal edilmeliydi."

Bahattin Duran: "VAR müdahalesi gerekiyordu, gol iptal olmalıydı."

Deniz Çoban: "Çok açık bir faul. Gol geçersiz sayılmalıydı."

beIN TRIO

Dedigine katılıyorum ama alınacak oyuncular sallai seviyesi olacaksa yandık
1 tane net adam alınıp diğerleri Sallai seviyesi olsa bile rotasyonda büyük rahatlarız tabi maaşları düşük olacak. Mesela zaten yerlileri yazdım yabancı olarakta Bardakçı'nın durumu mühim eğer 1 ayda dönecekse Davinson özelliklerinde yedek için bir adam ama uzun sürecekse sol ayaklı net hızlı, ayağı iyi bir stoper, orta sahaya Solet gibi biri, Ziyech yerinede hücumun her yerinde oynayabilecek skor üretimine yatkın bir nevi Trossard gibi biri lazım.

Avrupa'yi salarsan osimhen devre arası kaçar adam avrupa'da kendini göstermek için geldi ne yapsin Türkiye ligini.
Son 16'ya kaldıktan sonra salacaz zaten. Şu an 24'e kalmayı garantiledik. Amaç ilk 8'e girip Fb maçı öncesi Avrupa maçı yapmadan son 16'ya kalmak. Son 16'da ise direkt elenmek lazım. Osimhen de o noktadan sonra gidemez.

beIN TRIO
caps at

IMG_6774.webp

O gidene kadar devam ediyor zaten yani gidemez.Bu kadro bir iki tur falan ilerlerse paramparça olur ki şimdiden olmaya başladı

beIN TRIO
Puan kaybettik ya doğrucu olurlar bugün. Birkaç gün sonra yapı aynen devam eder

bu forumda bazen sinir bozucu da olsa ( doğru olduğu için ) en realist yorumları @Uğur İz yapıyor.Bizim hemen avrupayı salmamız lazım, sakatlarımız kısa süreli sakat değil, her avrupa dönüşü puan kaybı olacak
ben bunu 2 senedir söylüyorum hatta bu sene kaç defa söyledim elenmeliyizbu saçma kupadan dedigimde linç yedim bazı ergen arkadaslardan

ben uefa kupası serüvenini alisamiyendi takip etmiş biriyim yani avrupada basarı öyle kolay degil

fener taraftarı ve mou zaten dikkat edin avrupayı hiç iplemiyor tüm düşünceleri onların elenip bizim devam etmemiz üzerineydi

biz 3 senedir bek oyuncusu bulamıyor bek sag sol bekin yok ama uefa kupası hedefi koyuyoruz adama götüyle gülerler

ben bunu 2 senedir söylüyorum hatta bu sene kaç defa söyledim elenmeliyizbu saçma kupadan dedigimde linç yedim bazı ergen arkadaslardan

ben uefa kupası serüvenini alisamiyendi takip etmiş biriyim yani avrupada basarı öyle kolay degil

fener taraftarı ve mou zaten dikkat edin avrupayı hiç iplemiyor tüm düşünceleri onların elenip bizim devam etmemiz üzerineydi

biz 3 senedir bek oyuncusu bulamıyor bek sag sol bekin yok ama uefa kupası hedefi koyuyoruz adama götüyle gülerler

Aynen abi.Stoperin 1 tane kaldı, bekin yok, ortasaha yedeğin yok.Oyuncular patır patır sakatlanıyor, zaten bu oyunda sakatlanmamak mümkün değil, kaldı 3 maç, rotasyon yapıp devam etmek lazım.

Ben en başından beri üçlü savunma ile devam etmekten yanayım, ama üçlü savunmayla alakalı da bir sorunumuz var. Mesela üçlü savunmaya nasıl hücum edilir? Forvet oyuncularından biri defans oyuncuyla bire bir eşleşir top atılıp oradaki oyuncuyu çekmeye çalışırsın sonra o bölgeye atılan top ile hücum edilir

Biz bunun sıkıntısını çok yaşıyoruz Avrupa maçlarında, mesela Az maçında yediğimiz golde Abdülkerim orada rakip forvetle birlikte orta sahaya kadar geliyor topa müdahale etmiş olsa bile arka tarafta müthiş bir boşluk bıraktı Yunus o hava topunu alamayınca pozisyonun devamı gol oldu. Mesela Elfsborg maçı Davinson merkez oynarken rakip Davinson 'u ileri kadar çekti Abdülkerim ve Kaan birbirine çok yaklaştı kenarda Yunus 'un arkasına doğru atılan bir top ile golü yedik

Belki ligde bunu yapabilecek çok rakip yok ama Avrupa maçları özelinde konuşayım bir kenarda Barış-Yunus veya Sallai oynuyorsa diğer kenarda kesinlikle Jakobs veya Jelert 'in oynaması gerekiyor Jelert 'e güvenemiyorsak da başka bir sağ bek ile devam etmemiz gerekiyor orda

Orada defansif bilinci olan yeri geldiğinde savunmaya 4. oyuncu olarak katılabilecek biri gerekiyor. Yeri geldiğinde çizgiyi daha doğru git gel işini yapabilecek yeri geldiğinde savunmaya katılıp o eksikliği kapatabilecek bir oyuncu olması gerekiyor Barış - Yunus veya Sallai 'de o defansif bilinci henüz göremedik

Jakobs iyileşirse o zaman üçlü defansın daha doğru olacağına inanıyorum açıkçası. bana göre en mantıklısı solda Jakobs sağda Barış ile oynanması

Yunus-Mertens
Jakobs-Sara-Torreira-Barış

Gibi bir orta saha ve kenar kurgusu bence çok daha doğru olacak bizim için. İnşallah Malmö ve Kiev maçlarında Jakobs hazır hale gelir de şu kurguyu bir izleyebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt