GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb gibi oynasak da puan kaybetsek zerre dert etmem. Ancak skor farkını açıp puan vermek, çok ama çok fazla net gol kaçırmak gerçekten tüketiyor. İster istemez ilahi ve hukuki adalet bekliyorsun ve bu çok yorucu oluyor

Dünden beri Barış ın, Kerem in, Oshimen in pozisyonlarını düşünüp türlü alternatif vuruşlarla topu içeri sokuyorum. Ben bunu neden düşünyorum arkadaş? 13. olduğumuz sene düşme riski bile bu kadar can sıkmamıştı.

Bu yaşadığımız normal değil bu saçmalığa çözüm bulmak zorunda teknik ekip. Kağıt üzerinde iyi görünüyoruz tamam ancak son anlarda rakiplerin kaçırdıklarını düşününce daha fazla kaybımız olabilirdi.

3lüden vazgeç hoca, ligi sürklase ettiğimiz sisteme geri dön. Kanat oyuncularımız için bu sistem sürdürülebilir bişey değil

Bu Okan Buruk beni korkutuyor
Şampiyonluk hayırlı olsun

savunmayi tamir etmeden bi noktaya varmamiz zor

her musabakada yediginden fazlasini atmak mumkun olmayabiliyor dun goruldügü üzre

Yenilen gole değil rakibe verilen fırsatlara bakmak lazım

Bizim savunma sezon başından beri boktan hatta geçen sezon da dandik olmayan rakiplere karşı böyleydi. Rakibe verilen xG verisine baksak daha net anlaşılır

Bu arada beklere Yunus ve Barış koyup dörtlü oynasak ne olacak savunma toparlanacak mı? Sıkıntı oyuncu eksikliği diziliş değil

@Suat Kara

Şampiyon oluyoruz değil mi üstat?
selamlar sevgili feramuz ,

sahsim adina konusursam ; inancim tam .

her ne kadar daha ligin yarisina bile gelmesek de ;
nacizane olarak , sezon basindan bugune izledigim maclar dan aldigim hissiyat - halen - ligin en iyi hocasi , takimi ve ic dis saha taraftar destek enerjisinin bizde oldugunu dusundugumden ,
uzun maraton da ipi gogusleyecegimizi dusunuyorum .

panik yapmanin, strese girmenin bize negatif yansiyacagini gecmisten bugune bildigimden , mac mac bakmaya odak yapmaya devam etmemiz gerektigini dusunuyorum. sivasspor maci konsantrasyon olmali. net .

hocayi ve takimi mutlak suretle saha icinde tutmaliyiz, odaklari maci alma olmali . hakemi,vssi'ni yonetim konusacaksa konussun . hoca ve oyuncular dunu geride birakip onumuzdeki maca odaklanmali .

basta da dedigim gibi ,nacizane dusuncemdir. tum bunlar goreceli elbette.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt