Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.050
- 21.004
- 1.848
BelirsizOnur'un adı belliyse soyadı ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BelirsizOnur'un adı belliyse soyadı ne?
Belirsiz
semih için hiç teklif gelmemiş jkya friedel açıkladı![]()
![]()
![]()
![]()
En çok gol attığımız ama en çok gol yediğimiz sistem. İcardi'nin yokluğunda 3 lü oynamak fantazidir.Bos istatistik, en iyi oynadigimiz ve fazla gol attigimiz maclar da 3lu ciktiklarimiz
Keyifler nasiloyle deme yaw
aston villa resmi 23m euro arti solbek teklif etmis
Keyifler nasil
Kendine gelebildin mi
Penaltı dışında yediğimiz tüm goller 3lü yüzünden. Sadece Yunus'un takip edememesinden dolayı yediğimiz 4 gol war Avrupa'da. Jakobs olsa neyseBos istatistik, en iyi oynadigimiz ve fazla gol attigimiz maclar da 3lu ciktiklarimiz
2 gündür kendimde değilim,yemeden içmeden kesildim,intiharla yaşam arasında gidip geliyorum gs puan kaybetti diyefanatik deilim
bira iciyom
Penaltı dışında yediğimiz tüm goller 3lü yüzünden. Sadece Yunus'un takip edememesinden dolayı yediğimiz 4 gol war Avrupa'da. Jakobs olsa neyse
büyük GS li! arda topcusuna hayirdir napiyon arslanim diyememis mi
Paok fb maçlarında o kadar yemedik. 3lü ile rulet oynuyoruz her maç resmen4lü oynayınca da çok yeriz bu sene, savunma kurgusu leş, davinson dışında diğer hepsi kötü savunmacı, bir Jacobs işte ama o da sakat
2 gündür kendimde değilim,yemeden içmeden kesildim,intiharla yaşam arasında gidip geliyorum gs puan kaybetti diye
Senin ise yazdığın mesaja bak,biz niye harap olduk mal mıyız?
Üzgün ve acılı yorumlarını görmezsem bundan sonra radardasın
Paok fb maçlarında o kadar yemedik. 3lü ile rulet oynuyoruz her maç resmen
Fb maçına üçlü çıksak elimize vermişlerdi snaa öyle söyliyimOkan hoca seviyor bu oyunu, ben ondan Avrupa'da başarı gelmez ligde gelir diyorum, çünkü bu oyunda bir anda 5-6 tane yeme ihtimalin var. Alkmar 3 tane atıyordu ilk yarı, tamamen şansa yani.
Fb ve paok maçlarında da pozisyon verdik, hatta fb maçında fb aşırı pozisyon buldu, hiçbir maçta ben o kadar pozisyon bulduklarını görmedim