GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3lu ile çok pozisyona giriyorsun ama defansta jakobs,kaan ayhan olmadığı icin çok riskli oluyo savunma. veya su an eldeki tek kanat beki olan jelerti koymadığında sağ kanada, fatura ağır oluyor.bunu gormemek için kör olmak lazım,anlamsız israra gerek yok ne bu sistemi savunmak için ne de su an devam etmek için.jakobs ve kaan iyileşir o zaman oynar ve denersin yine.mac içinde 4luye de dönersin bunlarla.yunus totenham macinda 2 kez adamını kaçırdı,baris da eyup macinda aynısını yapti

Penaltı dışında yediğimiz tüm goller 3lü yüzünden. Sadece Yunus'un takip edememesinden dolayı yediğimiz 4 gol war Avrupa'da. Jakobs olsa neyse

4lü oynayınca da çok yeriz bu sene, savunma kurgusu leş, davinson dışında diğer hepsi kötü savunmacı, bir Jacobs işte ama o da sakat

2 gündür kendimde değilim,yemeden içmeden kesildim,intiharla yaşam arasında gidip geliyorum gs puan kaybetti diye

Senin ise yazdığın mesaja bak,biz niye harap olduk mal mıyız?

Üzgün ve acılı yorumlarını görmezsem bundan sonra radardasın

psikiyatriye git

3lu devam
Hatta 2lide olur
2-6-2
Ben defans istemiyorum, Gerets zamani 4 forvetle ciktigimiz zamanlari ozledim

3’lü de savunma anlaminda sikintilar var bu dogru

Özelikle baris ve yunus’un geri dönüsleri problemli oldugu icin onlarin arkasina atilan toplar veya soldan saga sagdan sola atilan uzun toplar da kademe hatalari ile yedigimiz goller var

Ama hucum da daha üretken bir takim var

Oynadigimiz maclarda yedigimizin fazlasini attigimiz icin kazaniyorduk rahat pozisyon ürettigimiz icin

Son oynanan macta da yine rahat ürettik sayisiz pozisyonu harcadik ve yedigimizin fazlasini atamadik bu defa

Devre arasinda dogru transferlerle 3-4-1-2 oynamak mümkün

Eger kanat bek bulamazsak ozaman 4-2-3-1 ile devam edilir

Paok fb maçlarında o kadar yemedik. 3lü ile rulet oynuyoruz her maç resmen

Okan hoca seviyor bu oyunu, ben ondan Avrupa'da başarı gelmez ligde gelir diyorum, çünkü bu oyunda bir anda 5-6 tane yeme ihtimalin var. Alkmar 3 tane atıyordu ilk yarı, tamamen şansa yani.

Fb ve paok maçlarında da pozisyon verdik, hatta fb maçında fb aşırı pozisyon buldu, hiçbir maçta ben o kadar pozisyon bulduklarını görmedim

Okan hoca seviyor bu oyunu, ben ondan Avrupa'da başarı gelmez ligde gelir diyorum, çünkü bu oyunda bir anda 5-6 tane yeme ihtimalin var. Alkmar 3 tane atıyordu ilk yarı, tamamen şansa yani.

Fb ve paok maçlarında da pozisyon verdik, hatta fb maçında fb aşırı pozisyon buldu, hiçbir maçta ben o kadar pozisyon bulduklarını görmedim
Fb maçına üçlü çıksak elimize vermişlerdi snaa öyle söyliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt