- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Ender’e gösterdi kamera çekmediHani suçtu, mesajları gösteremez diyordunuz ifşalar bu diyince. Bu mahluk sizce bu fırsatı teper mi? Bu güruh ile muhatap olursan böyle olur Hatipoğlu.
Yanına çağırıp gösterdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ender’e gösterdi kamera çekmediHani suçtu, mesajları gösteremez diyordunuz ifşalar bu diyince. Bu mahluk sizce bu fırsatı teper mi? Bu güruh ile muhatap olursan böyle olur Hatipoğlu.
İbrahim H zaten mesajlaştığını ve konuştuğunu kabul etti. 2 sene incelenecek ve daha nihai anlaşma yok dedi ki bunun da doğru olduğu açıklamayı Acun'un kendi X'in de yapması nihai bir anlaşma olsaydı her iki kulüp kendi hesabında ortak bir metinle açıklardı kurumsal olarak bu kadar basit.Hemen savcılığa versinler bu yalancı turşuyu
Bu şantajcı montajcı kedicik herkesin bilgilerini arşivliyor.İbrahim H zaten mesajlaştığını ve konuştuğunu kabul etti. 2 sene incelenecek ve daha nihai anlaşma yok dedi ki bunun da doğru olduğu açıklamayı Acun'un kendi X'in de yapması nihai bir anlaşma olsaydı her iki kulüp kendi hesabında ortak bir metinle açıklardı kurumsal olarak bu kadar basit.
Boşa şov yapmış o zaman. Zaten konuşmadık mesajlaşmadık diyen olmadı.Ender’e gösterdi kamera çekmedi
Yanına çağırıp gösterdi
Benim aklıma bir tek Fatih Altayli geliyor bunun her dediğine bu seviyede direk cevap verecekBu medya maymununun seviyesine yakın bi adam bulalım bunla tartışsın sezon boyu. Bu seviyesizle koskoca gs camiası muhattap olmamalı.
Boşuna talebem dememiş öğretmiş işte bir şeyler hapisteki şahıs. Diyorum ya İbrahim zaten konuşmadık mesajlaşmadık demedi ki aksine kabul etti bu konuda görüştüklerini nihai bir anlaşma yoktu ortada Acun kendi hesabında paylaştığında dedi ki bu da zaten doğru olduğu belli işte. Sanki adam mesajlaşmadık demiş gibi mesajı göstermek algı işi işte.Bu şantajcı montajcı kedicik herkesin bilgilerini arşivliyor.
Acun maalesef rezil ediyor dursun baskani
Boşuna talebem dememiş öğretmiş işte bir şeyler hapisteki şahıs. Diyorum ya İbrahim zaten konuşmadık mesajlaşmadık demedi ki aksine kabul etti bu konuda görüştüklerini nihai bir anlaşma yoktu ortada Acun kendi hesabında paylaştığında dedi ki bu da zaten doğru olduğu belli işte. Sanki adam mesajlaşmadık demiş gibi mesajı göstermek algı işi işte.
Karşıdaki kuklalar da öyle izliyor sadece
Alakası olduğunu düşünmüyorum köprü meselesi için onun dışında Acun gibi bir yönetici yerine Hatipoğlu'nu tercih ederim.Acun gibi adamlar Hatipoğlu gibilerle oynar, kedinin fare ile oynadığı gibi. Hatipoğlu belli ki iktidar ile köprü olsun diye getirilmiş bir adam