GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu medya maymununun seviyesine yakın bi adam bulalım bunla tartışsın sezon boyu. Bu seviyesizle koskoca gs camiası muhattap olmamalı.

Hemen savcılığa versinler bu yalancı turşuyu
İbrahim H zaten mesajlaştığını ve konuştuğunu kabul etti. 2 sene incelenecek ve daha nihai anlaşma yok dedi ki bunun da doğru olduğu açıklamayı Acun'un kendi X'in de yapması nihai bir anlaşma olsaydı her iki kulüp kendi hesabında ortak bir metinle açıklardı kurumsal olarak bu kadar basit.

İbrahim H zaten mesajlaştığını ve konuştuğunu kabul etti. 2 sene incelenecek ve daha nihai anlaşma yok dedi ki bunun da doğru olduğu açıklamayı Acun'un kendi X'in de yapması nihai bir anlaşma olsaydı her iki kulüp kendi hesabında ortak bir metinle açıklardı kurumsal olarak bu kadar basit.
Bu şantajcı montajcı kedicik herkesin bilgilerini arşivliyor.

Acuna sallamayın, bizim hocamız bile hala dostum dedi. Takımını karşılıksız seven taraftar dışında kimse yoktur, herkesin bir yerde çıkarı vardır.

Terim Arda turan Okan buruk dursun Özbek Erden Timur, kim olursa olsun, şuradaki taraftarın çeyreği kadar bile taraftar değiller

Etik değeri olmayan br mahlukat kendisi. Azalarak bitecek bu ülkede.

Televole herif bjk gibi yiyeceksin büllüğü saturnden

Bjk gs macinda 10 hata var 10’u da gs lehine diyor

8 sarı kart 2 kırmızı kart verilmedi diyor

Bu şantajcı montajcı kedicik herkesin bilgilerini arşivliyor.
Boşuna talebem dememiş öğretmiş işte bir şeyler hapisteki şahıs. Diyorum ya İbrahim zaten konuşmadık mesajlaşmadık demedi ki aksine kabul etti bu konuda görüştüklerini nihai bir anlaşma yoktu ortada Acun kendi hesabında paylaştığında dedi ki bu da zaten doğru olduğu belli işte. Sanki adam mesajlaşmadık demiş gibi mesajı göstermek algı işi işte.

Boşuna talebem dememiş öğretmiş işte bir şeyler hapisteki şahıs. Diyorum ya İbrahim zaten konuşmadık mesajlaşmadık demedi ki aksine kabul etti bu konuda görüştüklerini nihai bir anlaşma yoktu ortada Acun kendi hesabında paylaştığında dedi ki bu da zaten doğru olduğu belli işte. Sanki adam mesajlaşmadık demiş gibi mesajı göstermek algı işi işte.

Acun gibi adamlar Hatipoğlu gibilerle oynar, kedinin fare ile oynadığı gibi. Hatipoğlu belli ki iktidar ile köprü olsun diye getirilmiş bir adam

Acun gibi adamlar Hatipoğlu gibilerle oynar, kedinin fare ile oynadığı gibi. Hatipoğlu belli ki iktidar ile köprü olsun diye getirilmiş bir adam
Alakası olduğunu düşünmüyorum köprü meselesi için onun dışında Acun gibi bir yönetici yerine Hatipoğlu'nu tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt