GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun Mertens'e tabanla girildikten sonra Bein pozisyon tekrarini gostermeyince bu sezon ilk defa ekran karsisinda delirdim. Sabahin 9'u, esim uyuyor. Bagirdim evde bilgisayar basinda bildigin, esim uyandi, noluyor diye. Allah belanizi versin sizin gibi...

Ulan Ahmet ercanlar bile pozisyonun sertliğini kabul etmiş şu herife bak

Bugün bana en çok koyan ve ofkelendiren şey, barışın kalleşçe sakatlanmasindan sonra sosyal medyada Fenerlilerin çılgınca sevinmesi oldu
Ne bekliyorduk. Ay Barış da milli takım oyuncusu sonuçta, manay çok kalleşçe bir hareket yaptı üzüldüm çocuğa mı diyeceklerdi. Sence onlarda o karakter var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-Muslera
2-Jelert
3-Sanchez
4-Nelsson (kendi de gitmek ister muht.)
5-Jakobs
6-Torriera
7-Sara
8-Sallai
9-Ziyech (vedalaş)
10-Yusuf Demir (kirala)
11-Mertens
12-İcardi (sözleşme dondur)
13-Batşuayi
14-Osimhen

4 yabancı ile yollar ayrılmalıdır.

Sağ bek
Sol bek (yerli)
Stoper
Orta saha
Kanat oyuncusu

5 oyuncu transfer edilmelidir.

Devre arasında bu operasyon ne kadar başarılı olur?

Tam Dursunluk hareket!

İşte Dursun bu!!
Ülke yanıyor adam saç tarıyor delirmelik. Şu gece ortalığı sen yöneticin yıkmayacaksa kim yıkacak.

Kim size güvenecek bu saatten sonra.
Futbolcun senin için niye savaşsın. Ben şu akşam barış olsam direkt devre arası gideceğimi belirtirdim.

Böyle bir başkanlık yok kusura bakmasın. 6 gün önce çıkıp konuştun olay bitmiyor.

2 haftadır olanlar sinirlerimizi zıplattı ama iho ve acurun açıklamaları, eyüp ve sivastaki hakem faciaları, mhk başkanının skandal açıklamalarını akıllı bir yönetim olsa öyle bir kullanır ki bunların tamamını söker atar o kurumlardan

Özellikle tff başkanı ve mhk başkanının skandaldan öte söylemleri resmen bir nevi herşeyin itirafı

Daha da bir şey söylemiyorum. İstersen 500 milyonluk sponsor getir.

siyasilere taşımak istemiyor işi nedenini bilmiyorum ama şahsi sebebler bence
hadi onu geçti başka radikal kararlar alması lazım başkan olarak ama ses yok
bugun bunlar fenerin başına gelse neler olurdu tahmin bile edemiyorum
başkan dısında diger yönetici bozuntularından da ses yok metin cıkmış hakem cok kötü filan kem küm
tff istifa edecek yoksa şunu yaparız filan diyemiyor hiçbiri
şahsi menfaatleri gs ın önunde maalesef

siyasilere taşımak istemiyor işi nedenini bilmiyorum ama şahsi sebebler bence
hadi onu geçti başka radikal kararlar alması lazım başkan olarak ama ses yok
bugun bunlar fenerin başına gelse neler olurdu tahmin bile edemiyorum
başkan dısında diger yönetici bozuntularından da ses yok metin cıkmış hakem cok kötü filan kem küm
tff istifa edecek yoksa şunu yaparız filan diyemiyor hiçbiri
şahsi menfaatleri gs ın önunde maalesef
Dursun kendini nimet zannediyor, taraftarı yine cinnet noktasına getirecek.

Konuşamıyorsa konuşabilecek bir profesyoneli parasıyla çalıştırabilir.

Sırf bir iki like alıp farklı olmak için her şeyi eleştirmeyin. Çok hata var, çok yanlış var ama bu savaştan galip çıkabilmek için bir bütün olmamız lazım.

Kenetlenme zamanı.

Sahada güçlüysen bir şekilde kazanıyorsun lig her sene olduğu gibi bu senede onur meselesi haline geldi gereken transferler ivedilikle yapılmalıdır Galatasaray bu adi güruha karşı kaybedemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt