Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.055
- 39.374
- 3.993
Bugün bana en çok koyan ve ofkelendiren şey, barışın kalleşçe sakatlanmasindan sonra sosyal medyada Fenerlilerin çılgınca sevinmesi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bekliyorduk. Ay Barış da milli takım oyuncusu sonuçta, manay çok kalleşçe bir hareket yaptı üzüldüm çocuğa mı diyeceklerdi. Sence onlarda o karakter var mıBugün bana en çok koyan ve ofkelendiren şey, barışın kalleşçe sakatlanmasindan sonra sosyal medyada Fenerlilerin çılgınca sevinmesi oldu
Sonra niye ebemiz mikiliyor diyorlar. İlahi adalet diye birşey var sizi çarpanBugün bana en çok koyan ve ofkelendiren şey, barışın kalleşçe sakatlanmasindan sonra sosyal medyada Fenerlilerin çılgınca sevinmesi oldu
Yaw rizeli
Daha da bir şey söylemiyorum. İstersen 500 milyonluk sponsor getir.
Ülke yanıyor adam saç tarıyor delirmelik. Şu gece ortalığı sen yöneticin yıkmayacaksa kim yıkacak.Tam Dursunluk hareket!
İşte Dursun bu!!
Daha da bir şey söylemiyorum. İstersen 500 milyonluk sponsor getir.
Dursun kendini nimet zannediyor, taraftarı yine cinnet noktasına getirecek.siyasilere taşımak istemiyor işi nedenini bilmiyorum ama şahsi sebebler bence
hadi onu geçti başka radikal kararlar alması lazım başkan olarak ama ses yok
bugun bunlar fenerin başına gelse neler olurdu tahmin bile edemiyorum
başkan dısında diger yönetici bozuntularından da ses yok metin cıkmış hakem cok kötü filan kem küm
tff istifa edecek yoksa şunu yaparız filan diyemiyor hiçbiri
şahsi menfaatleri gs ın önunde maalesef