- 10 Mart 2013
- 121.617
- 158.399
- 5.068
Kim demişse götten sallamışHoca Nelssonla sözlesme uzatmak istiyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim demişse götten sallamışHoca Nelssonla sözlesme uzatmak istiyormus
Sezon başındaki durumu söylemiş hala sanırım yoksa Nelsson, Ziyech, Yusuf'ın gideceği kesin gibi bir şey.Kim demişse götten sallamış
41 yasıma geldim ,hocanın oyunculuk dönemlerınıde izledim ama ortasaha oynayan bir adam ortasahayı nasıl bukadar az önemsiyor mantık kuramıyorm halaAğır söverim gidip iki hücumcu bir savunmacı alırsak. Bir de Sallai var o da hücumcu
Ben sezon başı da çok istekli olduğunu sanmıyorum. Yönetim satarken elimiz güçlensin diye teklif etmiş Okan da onay vermiştir ancaSezon başındaki durumu söylemiş hala sanırım yoksa Nelsson, Ziyech, Yusuf'ın gideceği kesin gibi bir şey.
Haluk saçmalayıp sallıyor olabilir.41 yasıma geldim ,hocanın oyunculuk dönemlerınıde izledim ama ortasaha oynayan bir adam ortasahayı nasıl bukadar az önemsiyor mantık kuramıyorm hala
sag bek yada stoper anlıyorum ama bu takıma ilk transfer ortasaha olmalı sara ve lucası ölümsüz kahramanmı zannediyor hoca anlamıyorum
kanat bölgesi en son ihtiyac
ne düşünüyor hoca çözen varsa anlatsın
Senin halukla yatman gibi bir şeyHoca Nelssonla sözlesme uzatmak istiyormus
Ya da orta sahaya Türk isim düşünüyor olabilir. Haluk 3 transferi yabancı olarak diyor çünkü.Haluk saçmalayıp sallıyor olabilir.
İnşallah yapılır bu 3 transfer çünkü ben 2 transferle kalacağını düşünüyorumHY: “Galatasaray'ın ocak ayında minimum 3 transfer yapmasını bekliyorum; tercihlerden birisi forvet arkası-ikinci forvet oynayabilen bir profil olacak. Stoper oynayabilen sağ bek ve kanat transferi bekliyorum.”
Adını Ahmet Uğurcan çakır yapsınlar mıYeni kalecimizin Uğurcan Çakır olacağı bilgisine ulaştım

Yok Süleyman Çakır ismini tercih ederimAdını Ahmet Uğurcan çakır yapsınlar mı![]()
Ahmet’e 5Adını Ahmet Uğurcan çakır yapsınlar mı![]()
Takımın en büyük ihtiyaci Torreira, Sara veya Mertens oyundan ciktiginda yerlerine girecek bir hatta iki oyuncu. Son dakikalarda gol yememizin en büyük sebebi bu ihtiyac.41 yasıma geldim ,hocanın oyunculuk dönemlerınıde izledim ama ortasaha oynayan bir adam ortasahayı nasıl bukadar az önemsiyor mantık kuramıyorm hala
sag bek yada stoper anlıyorum ama bu takıma ilk transfer ortasaha olmalı sara ve lucası ölümsüz kahramanmı zannediyor hoca anlamıyorum
Yok Süleyman Çakır ismini tercih ederim
Olay sadece orta saha değil kiYa da orta sahaya Türk isim düşünüyor olabilir. Haluk 3 transferi yabancı olarak diyor çünkü.
Nasil kanat en son ihtiyac kim diyor hangi mantikla diyor 3 lu savunma oynuyorsun41 yasıma geldim ,hocanın oyunculuk dönemlerınıde izledim ama ortasaha oynayan bir adam ortasahayı nasıl bukadar az önemsiyor mantık kuramıyorm hala