GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ederim transfer döneminin sonunda 3-4 hamle yapmış ama elde tek net bek oyuncusu Jakobs olursa Point Otel önü işemeli sıçmalı eylem gündeme gelir

Ağır söverim gidip iki hücumcu bir savunmacı alırsak. Bir de Sallai var o da hücumcu
41 yasıma geldim ,hocanın oyunculuk dönemlerınıde izledim ama ortasaha oynayan bir adam ortasahayı nasıl bukadar az önemsiyor mantık kuramıyorm hala
sag bek yada stoper anlıyorum ama bu takıma ilk transfer ortasaha olmalı sara ve lucası ölümsüz kahramanmı zannediyor hoca anlamıyorum
kanat bölgesi en son ihtiyac
ne düşünüyor hoca çözen varsa anlatsın

Sezon başındaki durumu söylemiş hala sanırım yoksa Nelsson, Ziyech, Yusuf'ın gideceği kesin gibi bir şey.
Ben sezon başı da çok istekli olduğunu sanmıyorum. Yönetim satarken elimiz güçlensin diye teklif etmiş Okan da onay vermiştir anca

Adam Sivas'ta stoper atılıyor. Berkan'ı sol stoper yapıyor. Malmö'de Davinson sakatlanıyor orta saha alıyor yine de Nelson'u almıyor. O derece güveni sıfırlamış

41 yasıma geldim ,hocanın oyunculuk dönemlerınıde izledim ama ortasaha oynayan bir adam ortasahayı nasıl bukadar az önemsiyor mantık kuramıyorm hala
sag bek yada stoper anlıyorum ama bu takıma ilk transfer ortasaha olmalı sara ve lucası ölümsüz kahramanmı zannediyor hoca anlamıyorum
Haluk saçmalayıp sallıyor olabilir.

HY: “Galatasaray'ın ocak ayında minimum 3 transfer yapmasını bekliyorum; tercihlerden birisi forvet arkası-ikinci forvet oynayabilen bir profil olacak. Stoper oynayabilen sağ bek ve kanat transferi bekliyorum.”
İnşallah yapılır bu 3 transfer çünkü ben 2 transferle kalacağını düşünüyorum

1 tane de uefa listesine yetiştiremeyeceğimiz adam olmak üzere 4 adam alırız devrede bence. Zaten yazın fazla adam almadık ilginç şekilde

Takımın en büyük ihtiyaci Torreira, Sara veya Mertens oyundan ciktiginda yerlerine girecek bir hatta iki oyuncu. Son dakikalarda gol yememizin en büyük sebebi bu ihtiyac.

Yok Süleyman Çakır ismini tercih ederim
1000025521.jpg

Buyur ahbert grok a çizdirdim

Ya da orta sahaya Türk isim düşünüyor olabilir. Haluk 3 transferi yabancı olarak diyor çünkü.
Olay sadece orta saha değil ki

Bek alınmayacak demeye getirmiş

Bizim iki bek bir stoper eksiğimiz var tüm bunlar için tek transfer yapılacak gibi konuşmuş

Edit: Bir de yerli orta saha kim var ki.

Son düzenleme:
Nasil kanat en son ihtiyac kim diyor hangi mantikla diyor 3 lu savunma oynuyorsun
4 lu oynasan daha kotu takimda ne bek var ne acik ilk transfer bek veya kanat olmali

Bir sekilde orta sahaya adam buluyorsun yokluktan orta saha berkan bek oynuyor
Forvet Baris Bek oynuyor Acik Sallai Bek oynuyor Acik Yunus Kanat Beki oynuyor
Orta Saha veya Stoper Kaan Bek oynuyor

Bek Kanat ilk ihtiyac sonrasinda orta sahaya bakilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt