GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum senin ne gibi etkileşim sevdan olabilir burada ? Twitter’da ki mavi tikli trollere ve sözde gs muhabirlerine diyorum

Eyvallah şahsıma demediysen.

Etkileşim trolleri umrumda değil ama malesef haklılar kardeşim. Alternatifli bi kadro için 5-6 transfer şart. Torreira veya Saraya bişey olsa sezon gidecek neredeyse,bekler yok,stoper Nelsson gidecek alternatif şart,kanatta 3 oyuncu kalıcak oraya şart forvette şuan 2 kişi var hadi orası son madde olsun ama diğer yerler çok elzem

IMG_4556.webp

Skriniar icin Juve ve Napoli devredeymis buyuk ihtimal Italya'ya doner.

Eyvallah şahsıma demediysen.

Etkileşim trolleri umrumda değil ama malesef haklılar kardeşim. Alternatifli bi kadro için 5-6 transfer şart. Torreira veya Saraya bişey olsa sezon gidecek neredeyse,bekler yok,stoper Nelsson gidecek alternatif şart,kanatta 3 oyuncu kalıcak oraya şart forvette şuan 2 kişi var hadi orası son madde olsun ama diğer yerler çok elzem
renktaş ben de 5-6 transfer gerektiğini düşünüyorum ama böyle geniş çaplı bir operasyon olacağını düşünmüyorum Ocak ayında. Bana kalsa da başta orta saha, 2 stoper ( 1’i bek karakterli) 1 bek ve 1 hücumcu olmak üzere 5 adam lazım

Benim şarlatan dediklerim gs kesin olarak en az 5 transfer yapacak diye taraftara ümit veren gazeteci görünümlü trollere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt