GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rudiger van dijk seviyesi stoper değilse 7m euro stopere maaş verilmez.Vereceğin paranın karşılıgının yarısını alamazsın.

Biraz düşününce Dybala yerine Pellegrini'yi alırsak hem hücumda hem orta sahada kullanabiliriz, derinlik açısından daha iyi olur sanki. Yalnız Pellegrini kesinlikle buraya gelmek istemez bence. Bu arada öte yandan Dybala'nın Roma'dan ayrıldığı senaryoda Araplar da talip olup €20m maaş falan verip alırlar. Dybala'nın Türkiye'yi Arabistan'dan çok farklı gördüğünü sanmıyorum

Dybala vs tamam ama önce net bir stoper ya. Skriniar daha mutlu eder beni mesela. Net ihtiyaç çünkü.

Bu takıma önce sağ bek, orta saha ve stoper lazım yada Nelsson'dan bir şekilde performans alınması lazım. Dybala falan boş işler sakatlık geçmişi ortada. Burada ayağını eline verirler. Ayrıca eşek yükü ile maaş tablomuz var bir kurşun daha sıkmaya gerek yok.

yazın yaptığımız ve yapmadığımız işlerden ötürü fazla hamleye ihtiyaç var ama hepsini yapamayız muhtemelen.

nelsson, ziyech ve yusuf gitmek için olağan şüpheliler. kaçını gönderebiliriz bilmiyorum. icardi'yi de listeden çıkarabiliriz.

solda jakobs dönerse, sağda da sallai'yi beke çekersek belki içeriden halledebiliriz bek işini.
ben sallai'yi hücumcu olarak beğenmiyorum.
dün de etkisiz buldum.
bek olarak da uçmayacak ama eldeki diğer seçeneklere göre akla yatıyor bu fikir.

stoper kesin olarak lazım. metehan ve nelsson'un durumu malum.

orta sahaya da ihtiyacımız var. maçların sonunda hem sara hem torreira tükeniyor adeta. zaten yaz transferinin sonunda orta saha arıyorduk. onyedika ismi gündeme gelmişti sanki.

son olarak hücuma bir hamle yapardım. yukarıda da yazdığım için sallai'yi hücumda beğenmiyorum. ziyech'in de durumu malum olduğu için elde iki kanat var gibi görüyorum. buraya zenginlik katacak bir isim daha gerek. mümkünse pırpır bir adam.

yani beki içeriden çözersek stoper, orta saha ve kanat ile 3 hamle düşündüm.
çözemeyecek olursak bir de sağ bek ekleyelim. hatta kanadı iptal edip sol bek de ekleyebiliriz.

avrupa listesine sallai dışında 2 oyuncu ekleyebileceğiz diye kendimizi sınırlamayalım. avrupada 2 maç oynar döneriz eve. lig önemli.

Bunlar transfer yaptıkça takımın ihtiyacı artıyor. Nasıl çıkacağız bu döngünün içinden?

Sezon başında iki bek lazımdı. Jelert ve Jakobs geldi yine iki bek lazım. Hatta bir de stoper lazım. Transfer konusunda biraz daha dikkatli seçimler yapmalıyız.

Skriniar işi şurada patlıyor; bize sol ayaklı biri daha elzem. Kaan sağlıklı olduğu sürece sahada olur. Öyle bir ayak kalitesini bulmak çok zor. Sol ayaklı, gerektiğinde sol bek de oynayabilecek biri çok daha iyi olur sanki. Lucumi ismini bu yüzden zikretmiştim. Sanchez gerekirse sağa da geçebiliyor ama Apo yerine birini koyamıyoruz. Jakobs olurdu dedik sakatlıktan belini doğrultamıyor.

Nando

Skriniar Davinson Abdülkerim

Barış Gabri Lucas Sallai

Dybala Yunus

Osi

Hmm..

Bu curcurella geçen 2 kere düştüğü kramponları çöpe atı foto paylaşmış. Ulan ne para eder şu kramponlar var ya. Bildiğin mini bir serveti çöpe atmış

Torreira maç sonu heryerim ağrıyor demiş ki gayet doğal 2 tane adamı her maç 90 dk oynatiyoruz sanki insan değilde robotlar ,bize mutlaka ortasaha lazım hoca istemese bile almalı yonetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt