Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.070
- 39.378
- 3.993
Karakter olarak ziyech ile dybala kiyasi büyük haksızlık olur evet senede 15 maç kaçırır ama yine 30 civarı maç çıkarır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli yanlışa karar verilmesinde kötü niyet seziyorum.Kim para yiyor bu işten acaba.Oynattıgı futbol yüksek efor ve fiziksel üstünlüğe bağlıyken nerede müzmin var onun peşindeler.Hani transfer stratejisi fizikli atlet oyuncular üzerine kurulacaktı yine düşüşteki oyuncularla yatıp kalkmaya başladık.
Kim. Mazroui miTek alınacak adam vardı o da ManU’ye gitti
Maç maç planlanıp hepsi oynayacakmertens ne olacak alınırsa arias ne olacak onlar oynarsa yunus barış ne olacak
zor iş
Ekli dosyayı görüntüle 271101
Arjanlar hırs ve karakter yönünden kötü çıkmaz pek de dybala nasıldır bilmiyorum tabi. Umursamaz gamsız topçu almayalım artıkKarakter olarak ziyech ile dybala kiyasi büyük haksızlık olur evet senede 15 maç kaçırır ama yine 30 civarı maç çıkarır
Katiliyorum hoca istiyorsa lafim yok ama bence yanlis transfer bekleyip gorecegizRenkdaş kılçıksız üst seviye yıldız oyuncu buraya gelmez zaten. Dediğim gibi müzmin sakat ve gamsız olmadığı müddetçe gerisini teknik ekip bilir sadece kafasındaki plana göre
transferde istenen oyuncu profilleriylen alakalı serzenişim heisbunu diyen bi rtaşımızla daş geçiodun rtaş![]()
Tabii Dybala birkac gömlek yukarida ama tarz olarak Zaha ve Ziyech transferlerine benziyor
Büyük kalite ona laf yok ama yasi gelmis ve ciddi sakatlik problemleri var. Roma zaten kurtulmak istiyor.
Hocanin pres oyununa ne derece uygun o da süpheli
Bir ton maas da yiyecek en az 3 senelik kontrat baglayacagiz
Cok yanlis is olur