GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter olarak ziyech ile dybala kiyasi büyük haksızlık olur evet senede 15 maç kaçırır ama yine 30 civarı maç çıkarır

Hani transfer stratejisi fizikli atlet oyuncular üzerine kurulacaktı yine düşüşteki oyuncularla yatıp kalkmaya başladık.
Sürekli yanlışa karar verilmesinde kötü niyet seziyorum.Kim para yiyor bu işten acaba.Oynattıgı futbol yüksek efor ve fiziksel üstünlüğe bağlıyken nerede müzmin var onun peşindeler.

3 sayfa sakatlık raporu adama umarım bu kadar yatırım yapılmaz gidin Arias'ı alın bize istikrarlı Sara, Torreira, Sallai, Barış gibi fiziksel olarak güçlü oyuncular lazım Dybala isterse 30 metreden gol atsın sisteme uygun olmadıktan sonra fıs.

Karakter olarak ziyech ile dybala kiyasi büyük haksızlık olur evet senede 15 maç kaçırır ama yine 30 civarı maç çıkarır
Arjanlar hırs ve karakter yönünden kötü çıkmaz pek de dybala nasıldır bilmiyorum tabi. Umursamaz gamsız topçu almayalım artık

Takimda Icardi'yi izledikten sonra, suan Osimhen varken bana Dybala pek heyecan vermiyor. 2 sene once olsaydi belki cok farkli duygular olabilirdi ama suan bir Jhon Arias transferi, ya da ne bilem Raspadori gibi transferler daha tatmin edici demeyim de daha dogru transfer gibi geliyor bana.

Yinede soyle 2 yillik sozlesme ve yillik 3-4 milyon euro'ya geliyor denilse pek birsey demem Dybala icin ama konusulan rakamlari hakeden veya o tarz bir meblag ile Turkiye'ye getirilme durumu kotuluk olur bizim adimiza. Tam bir Huseyin Yucel aka Rafa Silva transferi gozumun onune geliyor. O paraya bende sicak bakarim tabi Turkiye liginde futbol oynamaya. Kim bakmasin ki?

Dybala ve Skriniar kalite olarak evet ama süreklilik olarak soru işareti denilebilir. Takımda yeterince yıldız profilli oyuncu olduğunu düşünüyorum, Sallai gibi sürekli mücadele edecek takım oyununa uygun oyuncular alınırsa daha makul olur bence. Ayrıca 3'lü savunmadan ziyade 4'lü savunma adına takviyeler olmalı, Nelsson'u takımda tutup bek takviyesi yapılabilir mesela.

Hakikaten bunu anlamiyorum pres pres diyip
Atletizme yatirim yapiyoruz tam zaha gitti
ziyech gidiyor diye seviniyoruz

Hoopp dybala denen vitaminsize para gomuyoruz vallahi lazim degil billahi lazim degil

Griezman tarzi biri olsa agzini acmamda

Bizim icib ziyech neyse roma icin dybala o kurtulmak istiyorlar Zaniolodan akillanmadik

[QUOTE="Hakan Ergün, post: Dybala isi bayagi ciddi Plettenberg girdigine göre

Takimi mahvetmeyiz umarim[/QUOTE]

Skranierle gelirse sorun olmaz sanırım ama ortasahayada takviye şart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dybala skills videoları izledim bayağı, abi adam resmen o ligte dayak yemiş. Bu kadar sakatlanmasınin ana nedeni bu. Adam klas olduğu kadar ikili mücadeleden asla kaçmamış. Uygun maliyete gelirse mertensi bayağı rahatlatiriz.

Formamız yakışmış
1000025737.webp

Tabii Dybala birkac gömlek yukarida ama tarz olarak Zaha ve Ziyech transferlerine benziyor

Büyük kalite ona laf yok ama yasi gelmis ve ciddi sakatlik problemleri var. Roma zaten kurtulmak istiyor.

Hocanin pres oyununa ne derece uygun o da süpheli

Bir ton maas da yiyecek en az 3 senelik kontrat baglayacagiz

Cok yanlis is olur

Geçen sene baya gol ve asisti var maçıda var neye göre sakat bilmedigimden soruyorum renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dybala'ya 12 vereceğime seneye Griezman'a 2+1 yıldan senelik 20 m euro veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt