GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulan muslera :) bu sene içimizden geöiyorsun resmen

1734472997080.webp

GSC Dybala'yı istemiyorsa kesinlikle gelmeli
GSCimbom.com forumundaki Ahmet Kolap hakkında web üzerindeki bilgi ve yorumlara dayanarak şunları söyleyebilirim:

- **Ahmet Kolap**, forumun eski üyelerinden biri olarak anılıyor. Eski forum kullanıcıları arasında bir tartışma konusu olmuş gibi görünüyor. Bazı kullanıcılar onun "maestro" gibi biri olduğunu ifade ederken, bazıları ise onun forumdan ayrılışının hoş olmadığını ve başka bir forumda GSCimbom hakkında olumsuz yorumlar yaptığını belirtmişler.

- Zamanında forumda aktif olan ve bazı kullanıcılar tarafından sevilen biri olarak görünüyor. Ancak, bazı tartışmalar ve siyasi konuşmalar nedeniyle forumda tepki çektiği de belirtilmiş.

- Bir yorumda, Ahmet Kolap'ın başka bir forumda GSCimbom hakkında konuştuğu ve bu durumun forumdaki bazı üyeler tarafından hoş karşılanmadığı ifade edilmiş.

- **Genel İzlenim**: Ahmet Kolap, forumda renkli ve tartışma yaratan bir figür olarak algılanmış. Onun forumdaki varlığı ve ayrılışı, kullanıcılar arasında farklı tepkilere yol açmış. Bazıları onu özlerken, diğerleri onun gidişiyle rahatlamış gibi görünüyor.

Bu gözlemler, forumda ve web üzerinde paylaşılan yorumlardan elde edilmiştir. Ahmet Kolap hakkında daha spesifik veya güncel bir görüş edinmek için forumun son dönem tartışmalarını ya da onun hakkında yeni yazılmış yorumları incelemek gerekebilir.

Bize stoper lazım.

Bir de Dybala’yla kimya uyuşacakmış gibi hissediyorum normalde istemezdim ama nedense bir sıcak geliyor.

Dybala tothenam roma maçında yaklaşık 1 ay önce asist yapmış.15 gün önce braga maçında forvette 6.9 puan almış.ilginc olan suki tothenam maçında sol forvetken braga maçında ileri uçta oynamış gayette sakat değil şuan

Daha donemin acilmasina bayagi var sanirsam.Ona ragmen isimler havada ucusmaya baslamis hatta stoper bile almisiz neredeyse vay anasini.3 ayda takimi eksik birakanlarin 3 haftada takimi duzelteceklerine felan hic inanmiyorum transfer konusunda zerre guvenmiyorum ben bunlara.Kaldiki elmander disinda yakin donemde adi cok onceden cikipta alinan birinide hatirlamiyorum.Arias bilmem etmem ama yine sacma sapan islere girip bize uygun adamlari takir takir kacirirlarsa hic sasirmam.bu donemin sonuda kufur kiyamet olmasin kafi

Dybala roma da net ne kadar kazaniyor acaba

Eger bonservis ücreti verilmeyecekse ekstra imza parasi isteyebilir

Daha donemin acilmasina bayagi var sanirsam.Ona ragmen isimler havada ucusmaya baslamis hatta stoper bile almisiz neredeyse vay anasini.3 ayda takimi eksik birakanlarin 3 haftada takimi duzelteceklerine felan hic inanmiyorum transfer konusunda zerre guvenmiyorum ben bunlara.Kaldiki elmander disinda yakin donemde adi cok onceden cikipta alinan birinide hatirlamiyorum.Arias bilmem etmem ama yine sacma sapan islere girip bize uygun adamlari takir takir kacirirlarsa hic sasirmam.bu donemin sonuda kufur kiyamet olmasin kaf
13 ocakta başlıyor başakşekir maçı sonrası hatayspor maçı öncesi

Fikrim net.
Osimhen için 65 + ayrı 50 milyon bütçe varsa buyursun alsınlar.
Orta saha + 2 bek + stoper alacaklarsa Dybala'yi da alırlarsa alsınlar

Bu anlamsız Dybala ısrarının altından Osimhen işleri çıkmaz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt