Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Saraya yedek ve partner. Mertens sezonu çıkaramazLa yine ne ara bunu arar olduk sara ile bulmadik mi bunu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saraya yedek ve partner. Mertens sezonu çıkaramazLa yine ne ara bunu arar olduk sara ile bulmadik mi bunu![]()
Lemina iste 6-8 mertens in oraya da dybalaSaraya yedek ve partner. Mertens sezonu çıkaramaz
GSCimbom.com forumundaki Ahmet Kolap hakkında web üzerindeki bilgi ve yorumlara dayanarak şunları söyleyebilirim:GSC Dybala'yı istemiyorsa kesinlikle gelmeli
Yok lemina torreiraya yedek. 10 noya gerek yokLemina iste 6-8 mertens in oraya da dybala
Herif gelişine sallasa kaleye girmemesi için neden yok.
Musleranın durumu can sıkıcı bi hal almaya başladı. Sezonu çöpe atmaya çok istekli
13 ocakta başlıyor başakşekir maçı sonrası hatayspor maçı öncesiDaha donemin acilmasina bayagi var sanirsam.Ona ragmen isimler havada ucusmaya baslamis hatta stoper bile almisiz neredeyse vay anasini.3 ayda takimi eksik birakanlarin 3 haftada takimi duzelteceklerine felan hic inanmiyorum transfer konusunda zerre guvenmiyorum ben bunlara.Kaldiki elmander disinda yakin donemde adi cok onceden cikipta alinan birinide hatirlamiyorum.Arias bilmem etmem ama yine sacma sapan islere girip bize uygun adamlari takir takir kacirirlarsa hic sasirmam.bu donemin sonuda kufur kiyamet olmasin kaf
Bazı oyuncuları kaptırmak daha hayırlı olabilir. Zaha'yı keşke kaptırsaymışız mesela.ifb işinden ben de işkilleniyorum da arabistana gitmek istememiş dedi haluk. Erden timur olsa topçu kaptırmaz şunlara ama şuanki yönetime güvenmiyorum
Haluk'un dediğine göre tüm maliyeti 2.5 yıllık 25 milyon imiş. Roma'da bu yıl net 7-8 belirli bir maç oynarsa otomatik uzama varmış uzarsa 11-12 alacakmış.Dybala roma da net ne kadar kazaniyor acaba
Eger bonservis ücreti verilmeyecekse ekstra imza parasi isteyebilir
Dybala roma da net ne kadar kazaniyor acaba
Eger bonservis ücreti verilmeyecekse ekstra imza parasi isteyebilir