Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.836
- 18.922
- 1.188
Gökhan Kedi yapalim seni reisÖyle bi talebi var Alper admin b.klu kürekle kovaladı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan Kedi yapalim seni reisÖyle bi talebi var Alper admin b.klu kürekle kovaladı![]()
Lyonu soyacazMikautadzeyi lyon daha bu sezon 18.5 aldi. Bize kaca verecegini dusunuyorsunuz? Gecelim, alamayiz. Orban daha olasi, oda bize yarar mi bilemedim
Eşek yönetim manajeri ikna edemedi, cocuk dümdüz oynuyor jakobs doue akardı gerçektenDoue yi ne yapip edip alacakdik
İtin tekiyim knk ne kedisiGökhan Kedi yapalim seni reis
Hizli, atletik, boy var, stoper de oynayabiliyor herifEşek yönetim manajeri ikna edemedi, cocuk dümdüz oynuyor jakobs doue akardı gerçekten
Yani bu sey gibi 18 milyon verdigimiz sarayi lyonun devre arasinda gelip istemesi gibi birseyGelme ihtimali en ufak varsa dybala falan hiç uğraşma sakat makat elinde kalır bu cocugu al getir hemen
Şöyle bir fark var adamlar bazı oyuncularını satmak zorunsa yoksa küme düşürceklerYani bu sey gibi 18 milyon verdigimiz sarayi lyonun devre arasinda gelip istemesi gibi birsey
En az 30 isteriz onlarda isteyecektir
Şöyle bir fark var adamlar bazı oyuncularını satmak zorunsa yoksa küme düşürcekler
Onu bilmiyordum ama yinede 20 isterlerŞöyle bir fark var adamlar bazı oyuncularını satmak zorunsa yoksa küme düşürcekler
Yok MaradonaHerifin biri Pogba demiş üfürükçü mü
Michael rincon diye biri yazmış pogba bize gelmek istiyomuş yeni gördümYok Maradona
Adamın ligi geçen hafta bitti, bize gelse en az 30 gün futbol oynamamış olacakHerif dogru dürüz tatil yapmadan 9 aydir full maclara cikiyor. Bize gelirse bir 5 ay daha molasiz mac yapacak... Umarim bir yerde saatli bomba gibi patlamaz.
Sabah dybalaya 10m euro veriyorduk yıllıkOnu bilmiyordum ama yinede 20 isterler
biz 20 yi nerden buluruz bilmiyorum
Herif acayip iyi bitirici ama zor be