GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O golu biz atsaydık çagirirdi gider iptal ederdi doğal olarak faul var diye. Bunlara gelince karişamaz yav oluyor klasik varda renge gore karişip karismiyor.

Bir de şöyle birşey var fenerin her pozisyonuna özel daha önce duymadığımız yeni bir kural duyuyoruz .. Bizde olsa şu gol iptal edilirdi adım gibi eminim ..
Yani ben bunu avantaj kuralına benzetiyorum temel mantık aynı zaten..Bu akşam topu Amrabat irfancana attı ve pası atana faul yapıldı irfan topu kontrol etti kaptırdı avantajı bozup faul verdi..
Ama burada diyorlar ki topu sadece önünde görebilen Ahmed Kutucu rastgele vurdu diye top Eyupun kontrolüne geçmiş oluyor ..
Aynı pozisyon bize olsa senaryo şöyleydi burada top kutucunun kontrolune geçmediği için gol iptal edilmelidir kimsede sesini cikaramazdi..
Herifler elle bir gol attı yağmur damlası diye birşey uydurdular o yetmedi hemen gol olmadı sonrasında gol oldu kuralını çıkardılar..Bizim Babel elle attığında gol oluyorsa ne olursa olsun el çalınır dediler inandık..O zaman el diyen o ..çocugu Deniz fenerin pozisyonunda el yok dedi

Trt’deki ismini hatırlayamadığım trabzonlu şişko muhabir ben olsam Mourinhoyu gönderip yerine Arda Turanı getiririm, beş yıllık sözleşme veririm dedi az önce. 😂
Orada bile galatasarayın önünü kesmeyi düşünüyorlar. Galatasaray bunlarda travmatik sendrom olmuş

warın karışması gereken zaten iptal edilen gol gibi posyonlar, hakem faül çalmadı pozisyon bitince yan hakem başta bayrak kaldırmıştı diye golü iptal etti. neresinden tutsan anlamsız. faül gördüyse neden başta çalmadı, faül görmediyse ve yan hakeme güvendiyse ve faül yoksa var neden çağırmadı. var ona karışamıycaksa tüm var cihazları sökülmeli
Amaçları VAR'ı kaldırtmak da olabilir. VAR geldiğinden beri paramparça oldu Fener.

Ts maçıyla ilgili 1 sayfa tüm pozisyonları yorumlayıp paylaşan fenere karşı neden bizimkiler açıklama yapmıyor?

Skriniari ısrarla istediğine göre bundan sonra 3lu oynayacaz demektir bu ,o yüzden arias gelmez bence icardi ve mertens rolünü oynayabilecek adam aranıyor dybala bence ilk sırada değildir listede

Bunu yazın istedik, gerekirse orta saha gerekirse kanat bek. Kontra futboluna da yatkın yaşı 24. Ucuza alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt