Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.861
- 5.003
Bunu alın da bu mevzu kapansın. Böyle değişik tiplerden uzak duralım artıkHoffenheim is in advanced talks to sign Gift Orban from Lyon.
[@TransfersLlVE]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu alın da bu mevzu kapansın. Böyle değişik tiplerden uzak duralım artıkHoffenheim is in advanced talks to sign Gift Orban from Lyon.
[@TransfersLlVE]
Evet dogru oyuncu satmak zorundalar bu yuzden.lyonun maddi sıkıntıda oldugu olayı dogrumu yani o olay dogruysa bizim mika için şansımız olabilir tabi herifler ciddi para ihtiyacı varsa şuan
O golu biz atsaydık çagirirdi gider iptal ederdi doğal olarak faul var diye. Bunlara gelince karişamaz yav oluyor klasik varda renge gore karişip karismiyor.
osimhenin ayrılması çok can sıkar
fransada haber çıkmışNerden çıktı şimdi
fransada haber çıkmış
ben de duymuştum 1-2 gün önce ilgi var diye
Barış yurdus..enTrt’deki ismini hatırlayamadığım trabzonlu şişko muhabir ben olsam Mourinhoyu gönderip yerine Arda Turanı getiririm, beş yıllık sözleşme veririm dedi az önce.![]()
Orada bile galatasarayın önünü kesmeyi düşünüyorlar. Galatasaray bunlarda travmatik sendrom olmuşTrt’deki ismini hatırlayamadığım trabzonlu şişko muhabir ben olsam Mourinhoyu gönderip yerine Arda Turanı getiririm, beş yıllık sözleşme veririm dedi az önce.![]()
Sen fırat aydınusu takip et sen yine en hakkaniyetli konuşan oTrio yine en düzgün yorumlayan diyordum ama herifler bildiğin ortalığı yumuşatmaya çalışıyor.. Bu hafta eyupun hakkı yendi ya kesseler penaltı demeyecekleri pozisyonlara penaltı demişler
Amaçları VAR'ı kaldırtmak da olabilir. VAR geldiğinden beri paramparça oldu Fener.warın karışması gereken zaten iptal edilen gol gibi posyonlar, hakem faül çalmadı pozisyon bitince yan hakem başta bayrak kaldırmıştı diye golü iptal etti. neresinden tutsan anlamsız. faül gördüyse neden başta çalmadı, faül görmediyse ve yan hakeme güvendiyse ve faül yoksa var neden çağırmadı. var ona karışamıycaksa tüm var cihazları sökülmeli
Barış Yurdusevendi ismi evet. Çam yarması!Barış yurdus..en
, sağlam içiyorlar boşver
Sen fırat aydınusu takip et sen yine en hakkaniyetli konuşan o
Gider niye gitmesin, paraya bakar bu islerPsg ben bile gitmem oraya gidip napacak?
Daha iyi takıma gidebilir aynı paraya.Gider niye gitmesin, paraya bakar bu isler
Amaçları VAR'ı kaldırtmak da olabilir. VAR geldiğinden beri paramparça oldu Fener.