GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayrettini izlemiş biriyim ilk hatırladığım kalecimiz hayro

o gün bugündür yerli kaleci ismi duyunca bile tüğlerim ürperiyor

ha berkeyi alsınlar ki altay kovası ihtimali olmasın

Skrniar - Sanchez tandemini düsünemiyorum
İyi anlamda mı acaba? Ben Skriniar'ın oyun tarzını Nelsson'a benzetiyordum. Sinan Yılmaz'ın Skriniar videosunu izliyorum şimdi ve Nelsson'un benzeri ama bir tık üstü gibi yorumlamış. Sanki Skriniar bize Nelsson'dan fazla bir artı katmayacak gibi.

Ligin ikinci yarisinda fikstür biraz daha zor olacak avrupa da devam edecegimiz icin

Bu yüzden pazar günü kesinlikle kazanmaliyiz farki artirmaliyiz

Ayrica cok hizli bir sekilde transfer islerini de tamamlamak zorundayiz gelen giden oyuncular belli olmali

Hata yapmadan gidersek avrupa icin büyük bir firsat olacak,avrupa maci öncesi ligde rotasyon yapma kredimiz olursa bu bizim icin bir firsat olacak avrupa da ilerlemek adina
İlk 8e girersek uefada fiksturumuz gayet rahat o yüzden mutlaka ilk 8 olmalı, fenerde umarım elenmez
Bizim zorlu 3 macimizin lig8n son haftalariba gelecek olmasida gayet olumlu bence fikstür dengeli görünüyor yeterki avrupada ilk8 olsun

serdar adalı fatih terimi bjkye getirmek istiyormuş sportif aşnin başına
iyi arkadaşmışlar

bunu açık açık dile getirse

senelerde sövdükleri ft için serdara oy yağdırır ikiyüzlüler 😂
Sportif as ye FT hocam gelmez zatende diyelim kuş taşa çarptı geldi teknik direktorluk icin de sergen deyip duruyor nasıl bir plan lan bu :asd: td sergen futbol patronu FT :d bunun şimdi ki 5 ayakli futbol yapilanmasıdan farki ne?

* Nelsson -> Skriniar
* Ziyech -> Arias
* Ahmet Kutucu
* Berke (bonservis alınıp sene sonuna kadar Eyüp'e kiralık gönderilmeli)
* Lemina, Melo, Gedson tipi orta saha
* Jelert (kiralık) -> Boey (kiralık)

Bence 9 - 9,5 - 10 gerekli değil devre arası transferinde.

türkiye'de yetişen oyuncular +3 oyuncu ekleme sınırını etkilemeden uefa listesine yazılabiliyormuş.

bu sebeple yurt içi transfer olayı bayağı önemli bence. bir oyuncu bir oyuncudur.

sol bek alternatifi için, eren elmalı, hatta rıdvan yılmaz'a bile ok'um. bu mevkide sadece jakobs ile devam etmek çok riskli.

yine sol bek + stoper oynayabilen yasin özcan da değerli bir hamle olabilir bizim için.

tabi maliyetler de önemli. en uygun maliyetler ile olacaksa bu eklemeler, öyle ok'um.

türkiye'de yetişen oyuncular +3 oyuncu ekleme sınırını etkilemeden uefa listesine yazılabiliyormuş.

bu sebeple yurt içi transfer olayı bayağı önemli bence. bir oyuncu bir oyuncudur.

sol bek alternatifi için, eren elmalı, hatta rıdvan yılmaz'a bile ok'um. bu mevkide sadece jakobs ile devam etmek çok riskli.

yine sol bek + stoper oynayabilen yasin özcan da değerli bir hamle olabilir bizim için.

tabi maliyetler de önemli. en uygun maliyetler ile olacaksa bu eklemeler, öyle ok'um.
Bunun doğru olduğundan emin misin abi ?

tabi maliyetler de önemli. en uygun maliyetler ile olacaksa bu eklemeler, öyle ok'um.S

severim ben lokum
iyi yerliye ok'um
maliyetleri yüksekse
o işte ben yokum

aşık baltai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt