- 1 Haziran 2015
- 27.710
- 19.255
- 2.148
ahmed kutucu'nun alınması şarttır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi anlamda mı acaba? Ben Skriniar'ın oyun tarzını Nelsson'a benzetiyordum. Sinan Yılmaz'ın Skriniar videosunu izliyorum şimdi ve Nelsson'un benzeri ama bir tık üstü gibi yorumlamış. Sanki Skriniar bize Nelsson'dan fazla bir artı katmayacak gibi.Skrniar - Sanchez tandemini düsünemiyorum
ahmed kutucu'nun alınması şarttır.
İlk 8e girersek uefada fiksturumuz gayet rahat o yüzden mutlaka ilk 8 olmalı, fenerde umarım elenmezLigin ikinci yarisinda fikstür biraz daha zor olacak avrupa da devam edecegimiz icin
Bu yüzden pazar günü kesinlikle kazanmaliyiz farki artirmaliyiz
Ayrica cok hizli bir sekilde transfer islerini de tamamlamak zorundayiz gelen giden oyuncular belli olmali
Hata yapmadan gidersek avrupa icin büyük bir firsat olacak,avrupa maci öncesi ligde rotasyon yapma kredimiz olursa bu bizim icin bir firsat olacak avrupa da ilerlemek adina
Geçen 1 videoda rahmetlinin de enteresan 1 yumurtlamasını gördüm.bu makus talihin bir yerde dönmesi lazım
en son turgay şeren fln heralde![]()
Sportif as ye FT hocam gelmez zatende diyelim kuş taşa çarptı geldi teknik direktorluk icin de sergen deyip duruyor nasıl bir plan lan buserdar adalı fatih terimi bjkye getirmek istiyormuş sportif aşnin başına
iyi arkadaşmışlar
bunu açık açık dile getirse
senelerde sövdükleri ft için serdara oy yağdırır ikiyüzlüler![]()
td sergen futbol patronu FT :d bunun şimdi ki 5 ayakli futbol yapilanmasıdan farki ne?Kaynak ne Masonumserdar adalı fatih terimi bjkye getirmek istiyormuş sportif aşnin başına
iyi arkadaşmışlar
bunu açık açık dile getirse
senelerde sövdükleri ft için serdara oy yağdırır ikiyüzlüler![]()
Kaynak ne Masonum
Cunku eli kirilana kadar iyiydiGeçen 1 videoda rahmetlinin de enteresan 1 yumurtlamasını gördüm.
En son 80lerin başında Eser Özaltındere'ye iyi diyorlar bizde.
Kim Turgay mı Eser miCunku eli kirilana kadar iyiydi
Eser'den bahsetmiyor muydun?Kim Turgay mı Eser mi
Bunun doğru olduğundan emin misin abi ?türkiye'de yetişen oyuncular +3 oyuncu ekleme sınırını etkilemeden uefa listesine yazılabiliyormuş.
bu sebeple yurt içi transfer olayı bayağı önemli bence. bir oyuncu bir oyuncudur.
sol bek alternatifi için, eren elmalı, hatta rıdvan yılmaz'a bile ok'um. bu mevkide sadece jakobs ile devam etmek çok riskli.
yine sol bek + stoper oynayabilen yasin özcan da değerli bir hamle olabilir bizim için.
tabi maliyetler de önemli. en uygun maliyetler ile olacaksa bu eklemeler, öyle ok'um.
fm wonderkidi idi 3-4 sene önce fm konusunda yazmıştım.Bu çocuk nasıl gelişim sağlamış böyle. Başaktayken böyle bişey değildi
türkiye'de yetişen oyuncular +3 oyuncu ekleme sınırını etkilemeden uefa listesine yazılabiliyormuş.
bu sebeple yurt içi transfer olayı bayağı önemli bence. bir oyuncu bir oyuncudur.
sol bek alternatifi için, eren elmalı, hatta rıdvan yılmaz'a bile ok'um. bu mevkide sadece jakobs ile devam etmek çok riskli.
yine sol bek + stoper oynayabilen yasin özcan da değerli bir hamle olabilir bizim için.
tabi maliyetler de önemli. en uygun maliyetler ile olacaksa bu eklemeler, öyle ok'um.S
ben de bilmiyordum. yeni gördüm.Bunun doğru olduğundan emin misin abi ?