GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gjlo-VxWUAA95hx

Alalım 11'leri

Fenerbahçe'nin transfer limitini aşması konusunda organize olmalıyız diye düşünüyorum.

Muslera
Cuesta-Davinson-Apo
Sallai--Torreira--Sara--Barış
Mertens
Morata-Osimhen
Yedekten kim girer bilmiyorum? Kaan, Berkan, Jelert falan atar işte... Avrupa'daki kadroya bak anasını satayım.

Kıl olmaya basladim bu sezona

Tüm maclar hafta ici

Bok gibi geciyor hafta sonlari

Az’yi geçersek son 16 maclari da 6-13 mart’ta oynanacak o hafta da hafta icine koyacaklar lig maclarini

Bir dahaki iç saha hafta sonu maçımız en erken 20 nisana denk geliyor az’yi geçersek

Neredeyse mayıs

Sokayim avrupa ligine
Niye biliyor musun? Sezon basini Old Boys moduyla acamadigin icin Young Boys'a elenip Sali-Carsamba / Ctesi-Pazar maclari oynama hakkini kaybettin. Cok ta sikayet etme hakkin yok yani.

AZ maçında pek beklentim yok Sanchez, Torreira, Osimhen, Yunus yok. Bu isimler takımın en iyi 5 oyuncusu içinde. Kutucu, Franky, Lemina'da ekleyemediğimiz için yok. O yüzden çok zor maç.

AZ maçında pek beklentim yok Sanchez, Torreira, Osimhen, Yunus yok. Bu isimler takımın en iyi 5 oyuncusu içinde. Kutucu, Franky, Lemina'da ekleyemediğimiz için yok. O yüzden çok zor maç.

Hollanda ligindeki takımlar fiziksel güce karşı zayıflar ancak en büyük silahları da oyunu tık tık tık tık oynamaları. Haliyle sendeki fiziksel gücü yüksek adamlar süratli olmadıkları için, aslında bi yerden artı yakalayıp diğer yerden eksi yazıyorsun.

Bu nedenle bu maç ne kadar hızlı oyuncumuz varsa o kadroda olmalı kadro diye düşünüyorum.

Muslera
Cuesta - Kaan (Mecbur) - Apokerim (Mecbur)
Jelert - Berkan - Sara - Sallai
Yunus (eğer sakatlığı sürüyorsa Mertens)
Barış - Morata

uefa listesine +3 oyuncu bildirme kuralına okeyiz. ancak "sezon kapatmalı" sakatlıklarda kesinlikle esneme olmalı. bu şekilde sakatlık yaşayan oyuncu sayısı kadar oyuncu eklenebilmeli.

benim oyuncumun çapraz bağı gitmiş, sezonu kapatmış. bilerek olan bir şey değil ki? mücbir sebep.

tabi bunun da manipüle edilmemesi için, sıkı kriterler getirilebilir. sakatlanan oyuncunun durumunu belirten (uluslararası düzeyde geçerli) bir doktor raporu, listeye yazılacak ekstra oyuncunun sakatlanan oyuncu ile aynı mevkide olması zorunluluğu vb. gibi...

bu kural bu yönde değişmelidir en kısa zamanda, bence.

Hollanda ligindeki takımlar fiziksel güce karşı zayıflar ancak en büyük silahları da oyunu tık tık tık tık oynamaları. Haliyle sendeki fiziksel gücü yüksek adamlar süratli olmadıkları için, aslında bi yerden artı yakalayıp diğer yerden eksi yazıyorsun.

Bu nedenle bu maç ne kadar hızlı oyuncumuz varsa o kadroda olmalı kadro diye düşünüyorum.

Muslera
Barış - Morata
Yunus yok kamp kadrosunda. AZ maçında en çok koşan kimse formayı kapacaktır.

Muslera
Barış - Morata
Hocam bu maci onlar gibi oynarsan kaybedersin. Belki guzel mac olur ama geberdiginle kalirsin, hafta sonuna da yuruyecek mecalin kalmaz. Antrenmalarimiz ve sezon boyu genel anlamda oynadigimiz stil buna uygun degil. Dereyi gecerk3n at degistermek olur bu ki, bir surekliligi olmayacagi gibi sezonun gerisini bir iki maclik sendelemeyle anlamsiz hale getirebiilirsin. Okan'in bu seneyi de learning curve dahiline katip Terim gibi dorduncu senesinde full throttle gidip her kupayi silip supurmesi gerektigini dusunuyorum. Zira bu senenin buyuk bir psikolojik harp dahilinde gectigini de unutmamak lazim. 5. Yildiz ve direkt CL katilimi herseyden cok daha onemli. To be
1000016335.webp

Muslera
Cuesta-Davinson-Apo
Sallai--Torreira--Sara--Barış
Mertens
Morata-Osimhen
Yedekten kim girer bilmiyorum? Kaan, Berkan, Jelert falan atar işte... Avrupa'daki kadroya bak anasını satayım.
3 cezalımız vardı ben unuttum onları abowww kadro daha da rezalet olacak. Kimse de bir şey demiyor :red:

Muslera
Kaan-Cuesta-Apo
Sallai--Berkan--Sara--Jelert
Mertens
Morata-Barış
Yedekte adam kalmadı :crushed:

Dışarıda kalanlar:

Yunus-Sakat
Jakobs-Sakat
İcardi-Sakat

Sanchez-Cezalı
Torreira-Cezalı
Osimhen-Cezalı

Frankowski-Liste dışı
Lemina-Liste dışı
Eren-Liste dışı
Kutucu-Liste dışı

Aktif kadrodan 9, toplam kadrodan İcardi dahil 10 isim.

Sadece A Takım kadrosunda yer alan ve 5 dk da olsa forma giyen 16 kişiden oluşuyor liste (gençler hariç)

İlk 11 düzeyinde ise:

Muslera, Kaan, Bardakçı, Sara, Barış, Mertens, Morata dışında AS kadro eksik.

Yedek statüden kadroya girecekler: Sallai, Jelert, Cuesta, Berkan ile 11'i tamamlayacağız.

Oyuna sonradan girecekler: Demirbay, Yusuf ve belki Metehan (süre geçirmek için), Efe (son saniyelerde süre geçirmek için)

Dışarıda kalanlar:

Yunus-Sakat
Jakobs-Sakat
İcardi-Sakat

Sanchez-Cezalı
Torreira-Cezalı
Osimhen-Cezalı

Frankowski-Liste dışı
Lemina-Liste dışı
Eren-Liste dışı
Kutucu-Liste dışı

Aktif kadrodan 9, toplam kadrodan İcardi dahil 10 isim.

Sadece A Takım kadrosunda yer alan ve 5 dk da olsa forma giyen 16 kişiden oluşuyor liste (gençler hariç)

İlk 11 düzeyinde ise:

Muslera, Kaan, Bardakçı, Sara, Barış, Mertens, Morata dışında AS kadro eksik.

Yedek statüden kadroya girecekler: Sallai, Jelert, Cuesta, Berkan ile 11'i tamamlayacağız.

Oyuna sonradan girecekler: Demirbay, Yusuf ve belki Metehan (süre geçirmek için), Efe (son saniyelerde süre geçirmek için)

Sallaiyi stoper oynatır artık reis mis gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt