Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.592
- 37.050
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren Elmalı: "Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Başkanımız Dursun Özbek'e, yöneticimiz Abdullah Kavukcu'ya ve Okan Hocamıza çok teşekkür ederim. Biraz uzun bir süreç oldu ama sonuçta mutlu olduğum yerdeyim. Transfer süreci için hepsine çok teşekkür ederim."
bununla ilgili beklentim vardı , biraz bakınca o opsiyonun tanınmaması çok saçma geldi - haksız rekabet oluyor diğer türlü.uefa listesine +3 oyuncu bildirme kuralına okeyiz. ancak "sezon kapatmalı" sakatlıklarda kesinlikle esneme olmalı. bu şekilde sakatlık yaşayan oyuncu sayısı kadar oyuncu eklenebilmeli.
benim oyuncumun çapraz bağı gitmiş, sezonu kapatmış. bilerek olan bir şey değil ki? mücbir sebep.
tabi bunun da manipüle edilmemesi için, sıkı kriterler getirilebilir. sakatlanan oyuncunun durumunu belirten (uluslararası düzeyde geçerli) bir doktor raporu, listeye yazılacak ekstra oyuncunun sakatlanan oyuncu ile aynı mevkide olması zorunluluğu vb. gibi...
bu kural bu yönde değişmelidir en kısa zamanda, bence.
jknın aldıkları topçuya benzemiyor
çok iyimser gördüm seni.Şampiyon olursak direk cl ye katılcaz. O yüzden yaz ayında ilk transferimiz ağustos’un 20 lerinde falan gelir![]()
Avrupa listesi saçmalığının artık son bulması lazım. Topçu alıyorsun oynattırmıyorlar.Dışarıda kalanlar:
Yunus-Sakat
Jakobs-Sakat
İcardi-Sakat
Sanchez-Cezalı
Torreira-Cezalı
Osimhen-Cezalı
Frankowski-Liste dışı
Lemina-Liste dışı
Eren-Liste dışı
Kutucu-Liste dışı
Aktif kadrodan 9, toplam kadrodan İcardi dahil 10 isim.
Sadece A Takım kadrosunda yer alan ve 5 dk da olsa forma giyen 16 kişiden oluşuyor liste (gençler hariç)
İlk 11 düzeyinde ise:
Muslera, Kaan, Bardakçı, Sara, Barış, Mertens, Morata dışında AS kadro eksik.
Yedek statüden kadroya girecekler: Sallai, Jelert, Cuesta, Berkan ile 11'i tamamlayacağız.
Oyuna sonradan girecekler: Demirbay, Yusuf ve belki Metehan (süre geçirmek için), Efe (son saniyelerde süre geçirmek için)
Mertens'in PR'a ihtiyacı yok. Mertens kaliteli insan eşiyle beraber kanserli çocuklar için kaç sefer ziyarette bulumuştur kimbilir. Gider esnaf lokantasında menemen yer öyle parayı bulunca burnu havada olan bir insanlardan değildir.Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket ve ekibini tebrik ederim. Kaliteli PR![]()
Ferhat, adamı sosyal medyada linç ettiler. Elbette PR ihtiyacı vardı.Mertens'in PR'a ihtiyacı yok. Mertens kaliteli insan eşiyle beraber kanserli çocuklar için kaç sefer ziyarette bulumuştur kimbilir. Gider esnaf lokantasında menemen yer öyle parayı bulunca burnu havada olan bir insanlardan değildir.
Bende diyorum ki mertens yapıyordu zaten bu tarz yardım işlerini PR için şuraya yardım yapayım da beni sevsinler diye bir işe girmez. Umrunda da olmaz sevilme işleri zaten sezon sonu yüksek olasılıkla bırakacak futbolu.Ferhat, adamı sosyal medyada linç ettiler. Elbette PR ihtiyacı vardı.
Katılıyorum. Normalde bir elin verdiğini diğer el görmesin derim. Ama özelikle bizim formamız altında ter döken her futbolcunun en ufak olayında medya ile müthiş karalama yapılıyor. Bu yüzden karşıdan karşıya bir yaşlı bile geçirse her türlü reklami yapalım.Ferhat, adamı sosyal medyada linç ettiler. Elbette PR ihtiyacı vardı.
Birçok sporcumuz çeşitli bağış ve yardımlarda zaten bulunuyorlar şüphemiz yok. İhtiyaçları da yok reklama ama doğru zamanda doğru yerde kurumsallığın gereği neyse hamleni yapacaksın. Oyuncuyu da ezdirmemek gerekiyor. O yüzden kaliteli iş olmuş bence.Katılıyorum. Normalde bir elin verdiğini diğer el görmesin derim. Ama özelikle bizim formamız altında ter döken her futbolcunun en ufak olayında medya ile müthiş karalama yapılıyor. Bu yüzden karşıdan karşıya bir yaşlı bile geçirse her türlü reklami yapalım.
İyi bir topçu değildi ovalla hiç çekinmeden denensin erkenden böyle çocuklar.
Baran Aksaka mıydı bizim 6-8 e evrilir dediğimiz çocuk ? kulübede takıldı kaldı sonra ne oldu bilmiyorum mesela.