GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e tamam "10 güne bu işi bu tff halledemez sağlıklı şekilde " der konuyu kapatırsın.

bizim okeyimiz olmadan bir şey yapamazlar.

dersin "hangi hakem hazırda haberini bekliyor" - güvenmezsen hakeme sallar atarsın.

çokta büyük konu değil.

sakat kısım şu , bu diyalogda hangi hakemi atayacaklarını da bilmen lazım YERLİ olursa. "Yabancı istemedin , al sana Kadir Sağlam" demesinler sonra.
Diyeceğin basit Bu Mhk istifa edecek kaliteli bir yabancı getirilecek ve sezon sonuna kadar 2 takımın maçını kaliteli yabancı hakem yönetecek bu şartlar kabul edilirse yabancı hakeme okeyiz kabul edilmiyorsa değiliz diye açıklarsın. Mhk'nın başındaki kuçu kuçu gitmeyeceği için olayda kapanır.

Diyeceğin basit Bu Mhk istifa edecek kaliteli bir yabancı getirilecek ve sezon sonuna kadar 2 takımın maçını kaliteli yabancı hakem yönetecek bu şartlar kabul edilirse yabancı hakeme okeyiz kabul edilmiyorsa değiliz diye açıklarsın. Mhk'nın başındaki kuçu kuçu gitmeyeceği için olayda kapanır.
ben sezon içinde acele şekilde olmaması - adam gibi TFF adam gibi MHK nin yeni sezondan önce yaz boyunca o kadar zaman var bir kural kaidesini herkesin okeyiyle kurup başlaması gerektiğini düşünüyorum.

2 senedir sürekli sezon içinde birilerinin işine gelsin diye gündem oluyor.

ben hayatımda duymadım görmedim böyle bir şeyi - en azından Avrupada.

bir düzen kuracaksın - herkesten imzasını alacaksın - şikayet olan olursada sus diyeceksin ekstrem bir durum olmadıkça.

sürekli sezon başlıyor - yok çömez hakem, yok bilmemne hakem...hepsi KÖTÜ. 2 haftalık değil 2 aylık çalışma ve detaylandırma ile olabilecek bir şey diye düşünüyorum.

mevcuttakiler çöp - ne yaparsan şu an gene çöp diye bakıyorum.

geçen sene yapıldı - gıklar çıkmadı ama sorsan şampiyonluk çalınmışmış. Bunlara yer verilmemesi lazım fikrindeyim.

10 gün sonraki maça şimdi herhangi bir regülasyon yapılamaz ya da CL hakemi ayarlaman lazım top5 ten işi gücü yoksa ...

Kendisini hiç sevmem ama doğru diyor tamamen.

Yabancı hakem gelecekse bu TFF ve kurullar ile gelemez, gelmemeli.

İstifa edecekler ve üst düzey hakemler sadece maçları yönetecek.

Getirecekler Slovenya’dan, Çek’ten 2. Sınıf para ile satın alınan hakemleri sonra Acun’un programı gibi maçları izleyecek millet de sonucu belli olan yarışmalarda.

Yok ya.

Fanatk olduğu belli tüm unsurlar futboldan el etek çekecek. Sonrasında da hakemlerin bütün telefonları dinlenerek seçilecek.

Cumartesiden itibaren Kemerburgazda antrenman yapma ihtimalimiz varmış futbolcular Florya’da zemin kötü diye gitmek istiyorlarmış

Kemerburgaz’ın zemin iyi görünüyor da oturmuş bir zemin değil ki.

Tesis içleri imkanları vs tamam mı ayrıca.

Çok güzel yorumlamış.
1 mhk istifa edecek
2 kalan tüm maçlari UCL hakemleri yönetecek
ve asla portekizli olmayacak. 5 büyük ligden getir getirebiliyorsan..

adamlar TV geliri zar zor verirken hakemlere milyonlar vermek durumunda kalacak.

Kemerburgaz’ın zemin iyi görünüyor da oturmuş bir zemin değil ki.

Tesis içleri imkanları vs tamam mı ayrıca.
Tamam olmasa geçilmez zaten. Kontrole geçtiğimiz haftalardan Kaan, Günay, Fatih Demireli'de gitmişti yine ondan sonra Okan hoca muhtemelen bir daha gitti bir foto vardı Demrican, Hatip, Kavuköu ve Okan hocanın bir esnaf lokantası gibi bir yerde orası Kemerburgaz'daymış mesela yüksek ihtimal tesislere bakamaya gitti orada hoca.

İletişimde ben olsam Fenerbahçe'nin 2-3 senedir basın dilinde dolaşan Yapı lafıyla hükümeti kastettiğini vurgulardım. Söylemi oraya yönlendirirdim yani. Bunun aksini basında dile getirmek zorunda kalacakları için kendi içlerinde de siyasi anlamda bölünmelerinin önünü açılırdı bana göre. Siyasi parti gibi yönetilen bir kulübü siyaset üzerinden vurabilirsin. Yönetim sürekli savunma pozisyonunda ama saldırıya geçerse kumdan kale var karşıda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt