Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.183
- 21.095
- 1.848
Berke'ye güvenerek yola çıkılır mı bilemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şahsi fikrim o kadar aleni küfür eden birine bu kutsal forma giydirilmemeli.Berke'ye güvenerek yola çıkılır mı bilemiyorum
Diyeceğin basit Bu Mhk istifa edecek kaliteli bir yabancı getirilecek ve sezon sonuna kadar 2 takımın maçını kaliteli yabancı hakem yönetecek bu şartlar kabul edilirse yabancı hakeme okeyiz kabul edilmiyorsa değiliz diye açıklarsın. Mhk'nın başındaki kuçu kuçu gitmeyeceği için olayda kapanır.e tamam "10 güne bu işi bu tff halledemez sağlıklı şekilde " der konuyu kapatırsın.
bizim okeyimiz olmadan bir şey yapamazlar.
dersin "hangi hakem hazırda haberini bekliyor" - güvenmezsen hakeme sallar atarsın.
çokta büyük konu değil.
sakat kısım şu , bu diyalogda hangi hakemi atayacaklarını da bilmen lazım YERLİ olursa. "Yabancı istemedin , al sana Kadir Sağlam" demesinler sonra.
Forum maalesef tablo sablonlarini desteklemiyor. En iyisi screenshot yapip onu resim olarak eklemektir.Kadro dağılımını göstermek için tablo yaptım. Yayınlayınca böyle oluyor. El atılmalı.
ben sezon içinde acele şekilde olmaması - adam gibi TFF adam gibi MHK nin yeni sezondan önce yaz boyunca o kadar zaman var bir kural kaidesini herkesin okeyiyle kurup başlaması gerektiğini düşünüyorum.Diyeceğin basit Bu Mhk istifa edecek kaliteli bir yabancı getirilecek ve sezon sonuna kadar 2 takımın maçını kaliteli yabancı hakem yönetecek bu şartlar kabul edilirse yabancı hakeme okeyiz kabul edilmiyorsa değiliz diye açıklarsın. Mhk'nın başındaki kuçu kuçu gitmeyeceği için olayda kapanır.
Onu hatırlıyorum. Yıllardır ikisini birden katletti diye aklımda kalmışEmre 2009-10da aynı şekilde diziyle Barosu sakatlamisti çünkü normal karıştırman.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemin etBerke gelirse Galatasaray'ı bırakırım
4-5 aydır zemini standart durumda zaten ama tesis içi sıkıntı evet.Kemerburgaz’ın zemin iyi görünüyor da oturmuş bir zemin değil ki.
Tesis içleri imkanları vs tamam mı ayrıca.
ve asla portekizli olmayacak. 5 büyük ligden getir getirebiliyorsan..Çok güzel yorumlamış.
1 mhk istifa edecek
2 kalan tüm maçlari UCL hakemleri yönetecek
iyi hislere sahip olursun yani ???Berke gelirse Galatasaray'ı bırakırım
Tamam olmasa geçilmez zaten. Kontrole geçtiğimiz haftalardan Kaan, Günay, Fatih Demireli'de gitmişti yine ondan sonra Okan hoca muhtemelen bir daha gitti bir foto vardı Demrican, Hatip, Kavuköu ve Okan hocanın bir esnaf lokantası gibi bir yerde orası Kemerburgaz'daymış mesela yüksek ihtimal tesislere bakamaya gitti orada hoca.Kemerburgaz’ın zemin iyi görünüyor da oturmuş bir zemin değil ki.
Tesis içleri imkanları vs tamam mı ayrıca.