GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin eyüp maçındaki el pozisyonu dışında aleyhinde verilmiş net etki eden karar yok

onda da oyun çok hızlı akıyor diye atladılar
Olsun 1.haftadan itibaren her maçı 90 dk izleyip adalet içi izleyecek bilgili bi ekip lazım.

Şimdi düşündüm de böyle işsizi nereden bulabiliriz aklıma gelmefi

Ben 33 bin tlye yapabilirim galiba bu işi

En skandal mac olan fb-rize macina deginmemisiz, işe bak gel de küfür etme.

Acun saçma sapan bir şeyler dese ayrı başlığı olurdu bu son talebimiz gündem olmalı ve desteklenmeli her yerde. İşine gelince açıklıyorsan bizim istediklerimizi de açıklayacaksın o zaman

Bu federasyon 3 puanimizi ne zaman vermeyi düsünüyor acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
ADS maçı puan tescilinin geç olması sebebiyle takımımızın morali bozulacağını ısrarla düşünenleri falakaya yatırıp bir keçiye yalattırmak yöntemi ile ayaklarını hunharca gıdıklatmak istiyorum. :/

Abi siz bu hassasiyet ile normal hayatta nasıl yaşıyorsunuz yaw?

Bak bay haftasında puan farkının açılması işine bir nebze ok'um. Sonuçta oynanmamış bir maç. Fb bay geçerken belki bir kaza yaşarsın vs...

Ama 3-0 tescil edileceği kabak gibi olan bir maçı isterlerse 1 Haziran'da işlesinler yahu :d

ADS maçı puan tescilinin geç olması sebebiyle takımımızın morali bozulacağını ısrarla düşünenleri falakaya yatırıp bir keçiye yalattırmak yöntemi ile ayaklarını hunharca gıdıklatmak istiyorum. :/

Abi siz bu hassasiyet ile normal hayatta nasıl yaşıyorsunuz yaw?

Bak bay haftasında puan farkının açılması işine bir nebze ok'um. Sonuçta oynanmamış bir maç. Fb bay geçerken belki bir kaza yaşarsın vs...

Ama 3-0 tescil edileceği kabak gibi olan bir maçı isterlerse 1 Haziran'da işlesinler yahu :d
siparisi verir vermez kargo durumuna bakiyorlardir

Adana Demir maçı hakkında karar verilmezse sarı kart cezalısı oyuncular Rize'ye karşı oynayabilecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt