- 26 Mart 2012
- 7.334
- 2.007
- 1.938
Dzeko derbide yok eli kırılmış, moratada sıkıntı cikmaz umarim
atel takallar ve oynar sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzeko derbide yok eli kırılmış, moratada sıkıntı cikmaz umarim
dun tamda bunu dedim,, orta sahada torerira basi kesik tavuk gibi kosturmaktan anasi agladi .. ee buda insan tabiki form kaybedicek ... sonra apo devamli osimene top sisirir yapilan ortalarin cogu rakibe gider .. orta sahada kalabalik olmamiz lazim ...Ekli dosyayı görüntüle 279931
Gruplardaki ilk AZ maçından bir örnek görüntü aldım arkadaşlar, dünkü maçı bulamadım,
Şuraya bakın bu takım nasıl oyun kuracak? ortada 6v1 sayısal üstünlük adamlarda, sonra ya ''kanada at oyun sıkışsın'' veya ''şişir osimheme''
ortalık karışsın diye kolpalamış olma ihtimali çok yüksekRakip takımın amigosu Kemerburgaz da fink atarken bizimkiler ajan arıyorlar![]()
Kaybetmemiz değil de en çok fenerlilerin mutlu olması beni üzüyor.Ben futboldan beklentimi fbliler mutlu olmasin da noluyorsa olsun seviyesine cekeli baya bi zaman oldu
Kolpa olmama ihtimali çok daha yüksek bana göreortalık karışsın diye kolpalamış olma ihtimali çok yüksek
Bunu maç başında yere düşürüp maçın başında oyundan çıkartma düşüncesi çık aklımdan. Hem acı çeker hemde oyunları bozulur. Yada sonradan girerse bu uygulanıp direkt geri çıkması sağlanmalıatel takallar ve oynar sanırım
İstifayı geç üstüne destek açıklaması yapıldıInanilmaz hala istifa eden yok
aslında seni tam olarak üzen şey (hepimizde olduğu gibi) kişisel egon.Kaybetmemiz değil de en çok fenerlilerin mutlu olması beni üzüyor.
Kötü futbol falan umrumda değil. Şu fenerlilerin mutluluğu kadar beni üzen şey yok.
Ulan Galatasaray.
evet bu ben.Ben futboldan beklentimi fbliler mutlu olmasin da noluyorsa olsun seviyesine cekeli baya bi zaman oldu

Avrupada zayıf rakiplere karşı alınan her kötü sonuç fblilerin propagandasına hizmet ediyor, bu algı realiteye dönüşürse bu sefer kamuoyunda ligde de kazanamamamız gerektiği algısı yerleşirse bu seferde de sahada kaybetmemiz için her yola başvurulmaya başlanır.
Doğru, ben de kanat ve 10 numara istedim ama Okan Buruk burayı okuyup da bek ve stoper mi aldı?
Destek açıklaması yapılacak tabiki ne olmalıydı. 3 oyuncu kadro dışı okanın da kovulması mı gerekiyordu.İstifayı geç üstüne destek açıklaması yapıldı
Allah belamızı vermiş
Tabiki destek açıklaması yapılacak derken?Destek açıklaması yapılacak tabiki ne olmalıydı. 3 oyuncu kadro dışı okanın da kovulması mı gerekiyordu.