GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 279931

Gruplardaki ilk AZ maçından bir örnek görüntü aldım arkadaşlar, dünkü maçı bulamadım,

Şuraya bakın bu takım nasıl oyun kuracak? ortada 6v1 sayısal üstünlük adamlarda, sonra ya ''kanada at oyun sıkışsın'' veya ''şişir osimheme''
dun tamda bunu dedim,, orta sahada torerira basi kesik tavuk gibi kosturmaktan anasi agladi .. ee buda insan tabiki form kaybedicek ... sonra apo devamli osimene top sisirir yapilan ortalarin cogu rakibe gider .. orta sahada kalabalik olmamiz lazim ...

Ben futboldan beklentimi fbliler mutlu olmasin da noluyorsa olsun seviyesine cekeli baya bi zaman oldu
Kaybetmemiz değil de en çok fenerlilerin mutlu olması beni üzüyor.

Kötü futbol falan umrumda değil. Şu fenerlilerin mutluluğu kadar beni üzen şey yok.

Ulan Galatasaray.

oyuncuda gerçekten el kırığı varsa bir şekilde yine oynayabilir ama oyuncuyu olumsuz yönde etkileyecektir şüphesiz.

Avrupada zayıf rakiplere karşı alınan her kötü sonuç fblilerin propagandasına hizmet ediyor, bu algı realiteye dönüşürse bu sefer kamuoyunda ligde de kazanamamamız gerektiği algısı yerleşirse bu seferde de sahada kaybetmemiz için her yola başvurulmaya başlanır.

Kaybetmemiz değil de en çok fenerlilerin mutlu olması beni üzüyor.

Kötü futbol falan umrumda değil. Şu fenerlilerin mutluluğu kadar beni üzen şey yok.

Ulan Galatasaray.
aslında seni tam olarak üzen şey (hepimizde olduğu gibi) kişisel egon.

fenerliler mutlu oldu diye değil, kendi oluşturduğun ve çevrence bilinen gslı üst kimliğin ile, bilinç altında mağlubiyetin utancını ve sorumluluğunu kendine yüklediğin için üzülüyorsun.

çevrendeki fblilerin senin mutsuzluğun ile mutlu olduğunu düşünüp, buna katlanamıyorsun.

fanatizm tam olarak böyle bir şey zaten.

Avrupada zayıf rakiplere karşı alınan her kötü sonuç fblilerin propagandasına hizmet ediyor, bu algı realiteye dönüşürse bu sefer kamuoyunda ligde de kazanamamamız gerektiği algısı yerleşirse bu seferde de sahada kaybetmemiz için her yola başvurulmaya başlanır.

Biz kazandıkça algıları boşa çıkıyordu.

Şimdi puan kayıpları yaşanınca zevkten dört köşe oluyorlar.

Bu yüzden takımın üzerindeki negatif enerjiyi bir an önce bertaraf edip lig maçında reaksiyon vermeliyiz.

Doğru, ben de kanat ve 10 numara istedim ama Okan Buruk burayı okuyup da bek ve stoper mi aldı?

Burayı okumadı ama genel taraftar tepkisinden yönetim ve teknik heyet etkilendi. Sözüm buraya değil genel taraftara. Taraftarın kanat ve 10 numara odaklı baskı yapması lazımdı. Bek ve stoper takıntısı bizi bitirdi.

aynen barış yunus olan takımda 0 sağ bek varken kanat baskısı yapılacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt