GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya'daki köstebeği bulmak için oyuncular da idman sonrası kazı çalışması yapacak heralde. O yüzden iptal olmuş olabilir kemerburgaz.

Sen çocuk musun samet.
Psikolojik olarak takıma ve hocaya baskı yapıldığında neyle karşılaştığımızı hatırlamıyor musun.
Daha 3 sene yeni oldu. Avrupada asıp kesiyorduk 13 hafta üst üste kazanamaz olduk oyuncular kazanacağına inanmıyordu. Kerem bu durumdan nasıl çıkacağız bilmiyoruz diyordu.

Hocaya destek çıkacaksın, oyunculara buranın neresi olduğunu hatırlatacaksın ve moral vereceksin.

Şu dakika başka çözümü yok, herkesin kırılması pamuk ipliğine bağlı.
Destek çıktığın için bu durumdasın işte onu anlamıyosun

Molde de kelleyi alsan kopenhaga sıçramayacak orda alsan praga sıçramayacak orda alsan 10 kişi fbye sıçramayacak orda alsan yboysa sıçramayacak orda alsan bjkye sıçramayacak orda alsan rfsye orda alsan hataya orda alsan kieve orda alsan malmöye orda alsan az ye bak 50 tane kepazelik saydım 2-0dan 2-2ler 3-0dan 3-3 lere gelmedim bile

Hocaya destek falan çıkmayacaksın,bu beden dersinden 1 alan çocuğa aferim oğlum demek gibi nerede destek çıkılması gerektiğini senin gibi düşünenler karıştırıyor

Şu vakit kovulmayacağını bizde biliyoruz sadece olması gerekeni söylediğimizi de biliyoruz ama en azından bi floryaya çağırılıp hesap sorulmalı bu şahısa o da yapılmıyor üstüne bi de başarmış gibi destek paylaşımı yapılıyor

Bugün destek demek yarın yeni rfslerin yboysların kievlerin azlerin kapıda belirmesi demek örnek şekil a

Sen yeni yetme 10 bin euro değerinde aylık maaşı 5 bin euro olan 18lik hollanda bebelerinin 5-6 yapamadık kendimize kızıyoruz başarısızız demesini GS taraftarı olarak yiyebiliyosan ye sindirebiliyosan da sindir ben yemiyorum sindirmiyorum da

Gsyi kimse küçük düşüremez,küçük düşürdükten sonra da destek göremez

Basarili bir sürec oldugunda oyuncularin özel hayatlari hic kimseyi ilgilendirmez

Ama kaybettiginde dogal olarak özel hayat mevzusu da gündeme gelir

Torreira’nin partisiyle ilgili yapilan elestirilere katiliyorum

Maci kaybetmemizde belki etkisi yoktur ama böyle bir görüntü verdiginde insanlar bunu kullanirlar

Sakin kafayla dusunup oyle yorum yapmak lazim amcam. Sen simdi boyleysen, mac esnasinda tansiyon falan fırlamıştır yaw.

Allah korusun üzme bizi
Hala daha aynı görüşteyim.

Ben şu an tek bir maçı bekliyorum. Hangi maç olduğunu hepimiz biliyoruz.

jelert oynarsa olur knk xd
Olm bu jelerti ben mi aldim lan gidip gelip buradan yürüyosun. Herife 10M veren yonetim isteyen teknik ekip. ilk ciktiginda da iyi bi goruntu veriyordu sen niye gidip gelip burayı kaşıyorsun onu anlamıyorum

Simdi Rizeye takılıp feneri yense nasil hoca olacak senin gozunde iyi mi kotu mu
Feneri kafasına vura vura yenip tüm algıları çökertir ve seslerini keserse lig için yeterli hoca derim. Avrupa için yetersiz olduğunu defalarca kanıtladı zaten.

Geçen seneki Manu ve Bayern maçları ile bu seneki Tottenham maçları bizi Avrupa için ümitlendirmişti ama yalan rüzgarıymış onu görmüş olduk. Icardi bu takımın yarısı hatta yarısından fazlasıymış. O olmayınca bütün defolar ortaya çıktı. Takke düştü kel göründü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt