Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.985
- 10.804
- 2.838
Florya'daki köstebeği bulmak için oyuncular da idman sonrası kazı çalışması yapacak heralde. O yüzden iptal olmuş olabilir kemerburgaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin kafayla dusunup oyle yorum yapmak lazim amcam. Sen simdi boyleysen, mac esnasinda tansiyon falan fırlamıştır yaw.Erman amcana başlarım şimdi!! Ne dememi bekliyorsun ulan?
Destek çıktığın için bu durumdasın işte onu anlamıyosunSen çocuk musun samet.
Psikolojik olarak takıma ve hocaya baskı yapıldığında neyle karşılaştığımızı hatırlamıyor musun.
Daha 3 sene yeni oldu. Avrupada asıp kesiyorduk 13 hafta üst üste kazanamaz olduk oyuncular kazanacağına inanmıyordu. Kerem bu durumdan nasıl çıkacağız bilmiyoruz diyordu.
Hocaya destek çıkacaksın, oyunculara buranın neresi olduğunu hatırlatacaksın ve moral vereceksin.
Şu dakika başka çözümü yok, herkesin kırılması pamuk ipliğine bağlı.
Hala daha aynı görüşteyim.Sakin kafayla dusunup oyle yorum yapmak lazim amcam. Sen simdi boyleysen, mac esnasinda tansiyon falan fırlamıştır yaw.
Allah korusun üzme bizi
Fark 9 puan olmaz agabey.Hala daha aynı görüşteyim.
Ben şu an tek bir maçı bekliyorum. Hangi maç olduğunu hepimiz biliyoruz.
jelert oynarsa olur knk xdFark 9 puan olmaz agabey.
Beklentin bu yöndeyse vazgec
Olm bu jelerti ben mi aldim lan gidip gelip buradan yürüyosun. Herife 10M veren yonetim isteyen teknik ekip. ilk ciktiginda da iyi bi goruntu veriyordu sen niye gidip gelip burayı kaşıyorsun onu anlamıyorumjelert oynarsa olur knk xd
Avrupa'da bu kadar kepazelik yaşatıyorsan o farkı kendi evinde 9 yapacaksın. Yapamıyorsan benim gözüme gözükmeyeceksin.Fark 9 puan olmaz agabey.
Beklentin bu yöndeyse vazgec
özür dilerim takılmayak mı :'(Olm bu jelerti ben mi aldim lan gidip gelip buradan yürüyosun. Herife 10M veren yonetim isteyen teknik ekip. ilk ciktiginda da iyi bi goruntu veriyordu sen niye gidip gelip burayı kaşıyorsun onu anlamıyorum
Simdi Rizeye takılıp feneri yense nasil hoca olacak senin gozunde iyi mi kotu muAvrupa'da bu kadar kepazelik yaşatıyorsan o farkı kendi evinde 9 yapacaksın. Yapamıyorsan benim gözüme gözükmeyeceksin.
Feneri kafasına vura vura yenip tüm algıları çökertir ve seslerini keserse lig için yeterli hoca derim. Avrupa için yetersiz olduğunu defalarca kanıtladı zaten.Simdi Rizeye takılıp feneri yense nasil hoca olacak senin gozunde iyi mi kotu mu
Mhy kaç haftadır eli kırık oynuyor. Djiku geçen sezon öyle oynadı. Basket değil ki bu. Götünle izlemeyi bırak maçları. Oynar CekoDzeko derbide yok eli kırılmış, moratada sıkıntı cikmaz umarim
derbide onların 11de daha çok kadayıf olacak gibi görünüyorMhy kaç haftadır eli kırık oynuyor. Djiku geçen sezon öyle oynadı. Basket değil ki bu. Götünle izlemeyi bırak maçları. Oynar Ceko
10m u ver bu iş sulh içinde çözülsünOlm bu jelerti ben mi aldim lan gidip gelip buradan yürüyosun. Herife 10M veren yonetim isteyen teknik ekip. ilk ciktiginda da iyi bi goruntu veriyordu sen niye gidip gelip burayı kaşıyorsun onu anlamıyorum
Okan Mertens'i oynatarak dengeler gibi. Bir de Cuesta'yı beğenmeyip Kaan'ı 3lüde falan oynatırsa dezavantajlı oluruz. Ha bu ikisi olmazsa Fbnin 11 daha kadayıf olacak gibi ewtderbide onların 11de daha çok kadayıf olacak gibi görünüyor