- 20 Mayıs 2019
- 10.891
- 10.480
- 1.473
Burada herkesin ban yediği malum yasaklı kaynağı tesislere sokup bi de gezdirmişler dalga mı geçiyorsunuz ulan
Yemin ederim boşa konuşuyoruz ya
Yemin ederim boşa konuşuyoruz ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav samet neden anlamak istemiyorsun ya.Destek çıktığın için bu durumdasın işte onu anlamıyosun
Molde de kelleyi alsan kopenhaga sıçramayacak orda alsan praga sıçramayacak orda alsan 10 kişi fbye sıçramayacak orda alsan yboysa sıçramayacak orda alsan bjkye sıçramayacak orda alsan rfsye orda alsan hataya orda alsan kieve orda alsan malmöye orda alsan az ye bak 50 tane kepazelik saydım 2-0dan 2-2ler 3-0dan 3-3 lere gelmedim bile
Hocaya destek falan çıkmayacaksın,bu beden dersinden 1 alan çocuğa aferim oğlum demek gibi nerede destek çıkılması gerektiğini senin gibi düşünenler karıştırıyor
Şu vakit kovulmayacağını bizde biliyoruz sadece olması gerekeni söylediğimizi de biliyoruz ama en azından bi floryaya çağırılıp hesap sorulmalı bu şahısa o da yapılmıyor üstüne bi de başarmış gibi destek paylaşımı yapılıyor
Bugün destek demek yarın yeni rfslerin yboysların kievlerin azlerin kapıda belirmesi demek örnek şekil a
Sen yeni yetme 10 bin euro değerinde aylık maaşı 5 bin euro olan 18lik hollanda bebelerinin 5-6 yapamadık kendimize kızıyoruz başarısızız demesini GS taraftarı olarak yiyebiliyosan ye sindirebiliyosan da sindir ben yemiyorum sindirmiyorum da
Gsyi kimse küçük düşüremez,küçük düşürdükten sonra da destek göremez
sus sus rezil herifSen foto attin ya olm bana tutarken
yok ali samiOkan buruk ve yönetimden kurtulacaksak kim gelirse gelsin yenilelim.
Siyasetsaray olmuş rezillikler devam etmezse kendilerini başarılı görecekler ve yıllarca oradan inmeyecek hiç biri.Siz bilirsiniz.yok ali sami
karşında terör örgütü var. onlara mı zafer verelimSiyasetsaray olmuş rezillikler devam etmezse kendilerini başarılı görecekler ve yıllarca oradan inmeyecek hiç biri.Siz bilirsiniz.
onun dişleri zirkonyum mu kank?lan olm kafayi mi yediniz, herif 2 sezondur koyup geciyor ligde. 96 macta 10 tane maglubiyeti yoktur. Niye fenere maci bile isteye versin
Ne iciyosunuz olm siz. Biri fenere maci verecek der, digeri besiktasli der. Baska biri gelir hoca degil der.
Abi biz size kimseyi begendiremeyiz, kloop gelse burada futbolu bilmiyor diye elestirilir.
Tam bir siyasi düşünce A'ya mı verelim derken boş herif yıllarca ana muhalefetlik yaptırıldı zaman boşa gitti aynı şey.Bu oyunla zaten her türlü zaferi vereceksinkarşında terör örgütü var. onlara mı zafer verelim
Denilecekse susardım merak etmeYav samet neden anlamak istemiyorsun ya.
Okanı hayatımın hiç bir dönemi savunmadım.
1-2 dalgasına sokan hocam yazdım yalan değil.
Nasıl bir okan hateri olduğumu @Melih Sönmez pampama sor.
Konu bu adamın baskı anında çuvallaması.
Tüm camia yapılacak baskı ile nisanda şampiyonluğu kaptırırsın. Her başarısız turnuva sonrası birilerinin kellesi alınsaydı dünyada t.d kıyımı olurdu.
Sabredeceksin yazın gel buraya okan efendi diyeceksin
Burda diğeri dediğin kim ben bulamadım kanks yavlan olm kafayi mi yediniz, herif 2 sezondur koyup geciyor ligde. 96 macta 10 tane maglubiyeti yoktur. Niye fenere maci bile isteye versin
Ne iciyosunuz olm siz. Biri fenere maci verecek der, digeri besiktasli der. Baska biri gelir hoca degil der.
Abi biz size kimseyi begendiremeyiz, kloop gelse burada futbolu bilmiyor diye elestirilir.
la ne siyasi düşüncesi? Adam senin bütün değerlerine saldırıyor. Ne yapacaksın başta dursun kulübe de okan var diye feneri mi tutacaksın? O oyun ile 2 sene şampiyon oldun adamların evinde anırta anırta ilk maçı aldın. Nasıl olacaklar afadersin?Tam bir siyasi düşünce A'ya mı verelim derken boş herif yıllarca ana muhalefetlik yaptırıldı zaman boşa gitti aynı şey.Bu oyunla zaten her türlü zaferi vereceksin.

Olayın üzerinden 24 saat geçmeye yaklaşınca yavaş yavaş okanı savunma modunu aktifleştirme sinyalleri başladı sanki rengimlan olm kafayi mi yediniz, herif 2 sezondur koyup geciyor ligde. 96 macta 10 tane maglubiyeti yoktur. Niye fenere maci bile isteye versin