GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denilecekse susardım merak etme

Ama denilmeyecek

Kendisinin de istifa edeceği yok

Sen kovmuyosun,ee bu istifa etmiyo nolacak peki böyle?
Kardeşim 6 puan öndeyken kalan 2 maçı kazanırsa şampiyonluğu aralama noktasında okanı mı kovalım.

Kovalım dedin diye kovulmayacak zaten. Ağzınla söylüyorsun. Yönetim kovmadı, okan istifa etmedi şu muhabbetin kime be faydası var.

Geçen sene de bok gibi oynuyorduk. Hele bir dönem o kadar leştik ki şampiyonluk gidecek diye hissediyorduk.
Ayrıca şu dakika kovduk, kimi alacaksın 15 gün bunlar adam bulamaz zaten.
Avrupa şampiyonluğu diyen adamlar transferin bitimine 2 gün kala bir stoper bir morata getiriyor, bir tane de içerde olan kaydedildi zaten.

Bugün yangın yapsan da kovsan da en iyi ihtimal gelecek adam 15 gün sonra, gelen adam da aman tadımız kaçmasın diye 2 beraberliğe oynatır etti ki sana 5 maçta 2 puan.
6 puan öndeyken 7 puan geriye düşersin sonra da sırayla oyunculara bok atarız.

Şampiyon olduğun gün şu eleştirileri okana yap tüm sosyal medya yıkılsın bak bakalım istifa ediyor mu etmiyor mu.

Adam ligde namağlup lider, 6 puan önde. Kendini başarısız görüp niye istifa etsin bir anlat ya.
Kendi kafanızda Galatasaray kuruluşu zart zurt düşünüyorsunuz da bu kulübü yönetenler ve teknik ekibin böyle düşündüğünü nerden çıkardın. Bir sözleşme mi var avrupa liginde tottenhamı yendin tamam avrupa şampiyonu olacağız fikri nerden çıktı

Berkan oynamayınca suratına asıyormuş hakkının yendigini düşünüyomuş ben neden oynamıyorum diye :asd:
Onu götten uydurmuş da o konu öyle değil. Fener maçında ve başka bir maçta bunu 45.dakkada oyuna sokacaktı sokmadı kenarda 40 dakika hazır bekledi sonra bir kaç gün tesislerde o eski neşesi yoktu. Bu hem teyitli hemde o dönemki fotoları vs incelersek görürüz zaten. Burada fener maçından sonra bats ve berkan kafa olarak toplayamaz diye konuştuk.

Kardeşim 6 puan öndeyken kalan 2 maçı kazanırsa şampiyonluğu aralama noktasında okanı mı kovalım.

Kovalım dedin diye kovulmayacak zaten. Ağzınla söylüyorsun. Yönetim kovmadı, okan istifa etmedi şu muhabbetin kime be faydası var.

Geçen sene de bok gibi oynuyorduk. Hele bir dönem o kadar leştik ki şampiyonluk gidecek diye hissediyorduk.
Ayrıca şu dakika kovduk, kimi alacaksın 15 gün bunlar adam bulamaz zaten.
Avrupa şampiyonluğu diyen adamlar transferin bitimine 2 gün kala bir stoper bir morata getiriyor, bir tane de içerde olan kaydedildi zaten.

Bugün yangın yapsan da kovsan da en iyi ihtimal gelecek adam 15 gün sonra, gelen adam da aman tadımız kaçmasın diye 2 beraberliğe oynatır etti ki sana 5 maçta 2 puan.
6 puan öndeyken 7 puan geriye düşersin sonra da sırayla oyunculara bok atarız.

Şampiyon olduğun gün şu eleştirileri okana yap tüm sosyal medya yıkılsın bak bakalım istifa ediyor mu etmiyor mu.

Adam ligde namağlup lider, 6 puan önde. Kendini başarısız görüp niye istifa etsin bir anlat ya.
Kendi kafanızda Galatasaray kuruluşu zart zurt düşünüyorsunuz da bu kulübü yönetenler ve teknik ekibin böyle düşündüğünü nerden çıkardın. Bir sözleşme mi var avrupa liginde tottenhamı yendin tamam avrupa şampiyonu olacağız fikri nerden çıktı
İstifa saçmalığını geçelim, sezon zaten okanla bitmeli ama bu noktada okan en sert eleştirileri hakedecek noktaya geldi artık. Gerçekler suratına haykırılmalı, hem onun hem takımın

Onu götten uydurmuş da o konu öyle değil. Fener maçında ve başka bir maçta bunu 45.dakkada oyuna sokacaktı sokmadı kenarda 40 dakika hazır bekledi sonra bir kaç gün tesislerde o eski neşesi yoktu. Bu hem teyitli hemde o dönemki fotoları vs incelersek görürüz zaten. Burada fener maçından sonra bats ve berkan kafa olarak toplayamaz diye konuştuk.
Adam niye g*tten sallasın ki yani berkana ne gibi bir kini olabilir

Adam niye g*tten sallasın ki yani berkana ne gibi bir kini olabilir
Bu adamların alayı 1 ay önce bankalar birliğinden çıktık diyen zihniyetin ürünü.
Sana bahsettiğim olayı oynamayınca surat asıyor şeklinde anlatıyorlar işte. Fiilen doğru ancak abartmalı konu.

İstifa saçmalığını geçelim, sezon zaten okanla bitmeli ama bu noktada okan en sert eleştirileri hakedecek noktaya geldi artık. Gerçekler suratına haykırılmalı, hem onun hem takımın
Bunu yönetim yapmalı. Hedef koymalı ve bahane istemiyorum transfer istedin verdik. Oynatacaksın, takım kayıpsız atlatmalı diye kulak çekecek, bu konuda geç bile kaldık.

Bunu yönetim yapmalı. Hedef koymalı ve bahane istemiyorum transfer istedin verdik. Oynatacaksın, takım kayıpsız atlatmalı diye kulak çekecek, bu konuda geç bile kaldık.
Yönetimde öyle bir akıl da çap da yok. Bu sert eleştirileri gs li yorumcular ve taraftar yapmak zorunda. Adam defalarca kez aynı hataları yapıp ders almıyor

Son düzenleme:
Adam radyoda neyin etkileşiminde olsun abi telefon kapattıktan sonra adını bile söylemedi radyo programcısı arada kaynadı
radyo programcısı götten sıkıyor o zaman etkileşim için. hocayı, oyuncuyu ne bileyim çaycıyı bile eleştirelim ama iş artık linçlemeye gidiyor ve bunu taraftar yapıyor.

Çok açık konuşuyorum, eğer şampiyonluk için en büyük rakibimiz Fenerbahçe olmasaydı, bu sene şampiyon olup olmamak o kadar da umrumda olmazdı. Örneğin Beşiktaş veya Trabzonspor'la çekişiyor olsak ve şampiyon olamasak, mevcut yönetimden kurtulma ihtimali doğacağı için çok da üzülmezdim kaçan şampiyonluğa. Çünkü mevcut yönetimin Galatasaray'a uzun vadede zarar vereceğini, bu yönetimle Avrupa'da hiçbir başarı gelmeyeceğini düşünüyorum.

Ama şu an içinde bulunduğumuz durumda ya biz şampiyon olacağız, ya da Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasındansa, bu yönetime artı yazacak bile olsa şampiyon olmalıyız.
Zaten susuyorsak nedeni o

Topu ayağında tutan tek isimler Sara ve Yunus idi. Yunus da gidince sadece uzun top oynuyoruz. Şimdi Lemina geldi. Inşallah onu oynatmamazlik yapmaz.
Morata yerine de keşke direk 10 numara alsaydık.
Ziyech'i de kolay harcadık. En azından Anadolu takımlarına karşı iş yapardı ve Mertens'in suyunu sıkmazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt