GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada hangi hocaya osimhen icardi batsh verdiler, üstüne morata aldılar. Ziyech aldılar, zaha aldılar, tete aldılar, mertens vardı.sanches aldılar. en iyi yerlileri verdiler. Angelino aldılar vs vs vs. Bunların sırtından geçindi, ucu ucuna zor kazandığımız 1-2 maçla ıkına ıkına şampiyon olduk, bu oyuncuları da yedi bitirdi faydalanamadı. Bu lükse rağmen. Geçen yılki son fb maçı kepazeliği dahil hiç bir karar maçını kazanamadı. Hala savunmayın bu adamı.

Ayni düzey takımlarda boy göstermiyorlar saglıksız bir karşılastırma olur
Doğru da Okan hoca da yoktan GS hocası olmadı. Akhisar, Rize, Başak ile yaptıkları da ortada Okan hocanın bunu da atlamamak lazım sanki Okan hocanın geçmiş başardıkları yokmuş gibi yada bütçesi düşükken başarıları yokmuş gibi davranılması da enteresan.

Avrupada hangi hocaya osimhen icardi batsh verdiler, üstüne morata aldılar. Ziyech aldılar, zaha aldılar, tete aldılar, mertens vardı.sanches aldılar. en iyi yerlileri verdiler. Angelino aldılar vs vs vs. Bunların sırtından geçindi, ucu ucuna zor kazandığımız 1-2 maçla ıkına ıkına şampiyon olduk, bu oyuncuları da yedi bitirdi faydalanamadı. Bu lükse rağmen. Geçen yılki son fb maçı kepazeliği dahil hiç bir karar maçını kazanamadı. Hala savunmayın bu adamı.
Ancelotti gibi mi forumdaş?

Benim anlattığımla senin bu yazdığının ne alakası var

İstifa etmesi ya da kovulması gerektiğini ama ikisinin de olmayacağını bildiğimi söylüyorum

Bunu biliyo olmak istifa yazılmaması,eleştirilmemesi anlamına gelmez

Sen rteyi her allahın günü eleştiriyosun gitsin diyosun ee adam 20 senedir gidiyo mu gitmiyo,gidecek mi gitmeyecek,ee niye eleştiriyosun ki o zaman? Anladın mı mantığındaki saçmalığı

Sen bu adamı şimdi yerden yere "HAKETTİĞİ" için vuracaksın ki seni kolay kolay aptal yerine koymaya çalışmasın,yerin dibine sokacaksın ki çalışıyoruz diyip seni kandırmasın,nefes aldırmayacaksın ki "HAAAAAAAA LAN BİZ DE TAKIMI REZİL KEPAZE ETTİK GALİBA" diye düşünsün,suratına suratına hatalarını vuracaksın ki bir sonraki rezaleti yaşatmaya maçası yemesin

Sen eleştireceksin ki bu şahıs 2-3 sene şmp yaptık ama millet beni ne sevdi ne beğendi ne güven duydu demek ki bazı şeyleri yapamadım bırakayım desin,kovacak birileri yok en azından bu bazı şeylerin farkında olsun ki kendi gitsin yoksa yazın senin 2 twitinle 3 heşteginle kimse gitmeyecek
Şu ikisini nasıl bir tuttun yav.

Eleştirmekten gözün kör olmuş.
Rte’yi yada x kurumun başındaki kişiyi eleştirdiğimizde ülkeyi kaybedip başkalarının eline geçmiyor. Burada son yıllarda psikolojinin büyük etkeni olan oyun olan futbolda eleştirmek kendi kendine yara vermiş oluyor.

Ayrıca bahsettiğin şey eleştirmek değil.
Pp resmine okan istifa koyan birisi eleştiriyoruz diyor kafayı yemelik.

Sen eleştirmiyorsun yemeye çalışıyorsun.
Sosyal medyayı takip ediyoruz diyen adama şampiyonluk gecesi istifa yaz bakalım. Şu dakika linç etmek için fırsat kovalayanlar yapsın istifa ediyor mu etmiyor mu görürüz.

Şunu yap diyoruz, değiştirmeyecek diyorsun. Bunu yap diyoruz değişmeyecek diyorsun ee madem değişim olmayacak bu adamı eleştirdiğinde hatta yerden yere vurduğunda seni takacağını nerden çıkarıyorsun o halde.

oha okan hoca oyuncular direkt kaleye gitmeye çalışıyor mu dedi? eeee ben bizzat okan hocanın bi antrenman videsou görmüştüm,topu alınca hemen dikine ileri oynayın vb tarzı bi şey diyordu,oyuncular talimatsız iş yapamaz ki zaten hadi yaptılar diyelim o zaman hoca yeni talimat verecek
Skoru tutmaya oynamak istediğimizde oyuncuları durduramıyorum diyordu. Eski demeç.

yahu işinize geldiğinde cücük kadar bütçe ile bizi eziyorlar diyorsunuz. bağırta bağırta ezdiği maçta bu kıyas mı diyorsunuz? O takımın forvetini aldık kalecisine de taraftarın yarısı abaza gibi istiyor.
Mesele eyup degilki o butce ile bizi ezen az td si olsada karsilastirmada aynisini derdim maarten martens ile okanı karşilatirsak yani. ayni duzey takimlarda degiller çunku martens in eline bu kadro verildiginde ne oldugunu bilemeyiz şartlar eşit degil çunku.

adana maci tescil edildi mi bizim?

simdi rize macina kart cezalisi oyuncu ile cikarsak oradan da ceza gelir

Doğru da Okan hoca da yoktan GS hocası olmadı. Akhisar, Rize, Başak ile yaptıkları da ortada Okan hocanın bunu da atlamamak lazım sanki Okan hocanın geçmiş başardıkları yokmuş gibi yada bütçesi düşükken başarıları yokmuş gibi davranılması da enteresan.
Iyide şuanda elinde butcesi cok bir kadro varken gecmisiyle mi karsilatiracaz rtaş konu geçmiste ne yaptigi degilki.

Iyide şuanda elinde butcesi cok bir kadro varken gecmisiyle mi karsilatiracaz rtaş konu geçmiste ne yaptigi degilki.
Hayır demeye çalıştığım şu Arda hocanın Eyüp'te yaptığını haklı olarak övülüyor. Ama büyük takım işleri falan aynı olmuyor. Yoksa Okan hoca çok daha düşük bütçelerle daha büyük işler yaptı Anadolu takımlarında. O yüzden Arda hemen gelsin demek ne kadar doğru? Yoksa ben de Arda'nın çok iyi bir hoca olacağını düşünüyorum o ayrı.

Ben bu zamana kadar Avrupa Hedefi olan 1 takımın Az Alkmaar'ın attığı 3.Gol gibi Gol yediğini pek görmedim.Halı Saha Maçları'nda bile böyle rahat Gol atacak 1 defans bulamıyosun yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt