- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
3 yıl sonra benim gibi olur demisBelediyeye akrabasını sokan dayılar gibi cuesta da alındı üstüne bir de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yıl sonra benim gibi olur demisBelediyeye akrabasını sokan dayılar gibi cuesta da alındı üstüne bir de
yiğit karagöz ün meşhur bir sözü var.Muslera isliklaninca torreiranin taraftara el kol yapmasından sonra bunların örgütlü olduğu belliydi
bir şey de daha ağır patlamıştı onlar bu sene. unuttum bakP4 Otopark sanırım. Hayır bunu diyen kişiler Galatasaray'ın sosyal medyada sesini güçlendirelim diye çıktılar ama yaptıkları pek öyle değil gibi.
Şaka bir yana Sanchez'in suçu da yok aslında, arkadaşı sonuçta kötü topçu diyecek hali yok. Yönetimin rezaleti3 yıl sonra benim gibi olur demis![]()
Eski hatunlara yazayım dedim. 0/3 ilerliyoruz şuan. Daha 3 saatimiz var pes etmek yok
Iyimis öyle yol geçen hanı mi burası?Ben bu haber cikmamis olsun, 3 tane 2.5 litre fanta kola, 1 torba biskuvi ile bi ustanin arabi a binsem, 1000 tl de versem..cok rahat girerim
Orhan Ilıca çok sakin adamdır da delirmiş artık sonunda. Kaan Berkan Barış acımıyor bu videoda.
Normalde öyle olması lazım. Ama biz normal yonetilmiyoruzLig kadrosu avrupa kadrosunu döve döve tövbe ettirir.
O nedenle gelene geçene saplamamız lazım.
Nelsson-davinson-sol stoper(new) şeklinde yapılanma yapmamız lazımdı sadullah bey. Bilmem katılır mısınızforumda gol çıkardı diye neredeyse omuzlara alınan bardakcı'nın gs'yi nasıl katlettiğini farkedebilmiş nadir futbol izleyicilerden biri
tebrik ediyorum kendisini
Klopp gegen presi alan presi şeklinde yapıyordu ve revize etti zamanla, set oyununu tempoyu ayarlamayı da ekledi oyununa. Bu okan adam adama dümdüz önde baskı yapıyor başka birşey yokGece gece uyku tutmadı. Takımın acilen kondisyon antrenör grubu değişmeli. Herkeste acayip bir gerileme var. Osimhen sara nasıl geldiler, şimdi nasıllar. Madem sezon sonuna kadar okan kalacak ; iyi bir taktik yardımcı lazım. Takım ne oynuyor belli değil. Gegen pres nereye kadar. Skor koruma desen yok. Hepimiz top rakibe geçince atak yiyeceğiz diyoruz. Bu sene yeni fobimiz bu. Bilmiyorum nasıl toparlanacak bu takım. Cuesta hakkında birkaç şey söylemem lazım. Kademe anlayışı sıfır bildiğin sıfır. Maç içinde bir pozisyonda kademesini bırakıp çıktı ordan atak yedik. Golün birinde ofsayt çizgisini bozan da oydu. Dikine birkaç pas denedi o da olmadı. İkili mücadelede de o kadar iyi değildi. Şimdi geri dönüp baktığında hiçbir olumlu hareketi yok. Vasat.
Orhan Ilıca çok sakin adamdır da delirmiş artık sonunda. Kaan Berkan Barış acımıyor bu videoda.
Bardakçı Ocak 2024’ten beri bu takımın en büyük sorunu, zamanında bunları yazınca linçlenip durduk.forumda gol çıkardı diye neredeyse omuzlara alınan bardakcı'nın gs'yi nasıl katlettiğini farkedebilmiş nadir futbol izleyicilerden biri
tebrik ediyorum kendisini
Kesinlikle katılmıyorum.üstelik çoğunda da iyi oyun ile.