GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski hatunlara yazayım dedim. 0/3 ilerliyoruz şuan. Daha 3 saatimiz var pes etmek yok
images (93).webp

Alıntıdır

hepimiz kızdık. en kötüsü de kırıldık, üzüldük. hoca çok fazla sayıda kritik maçı geçemedi. bunu hepimiz gördük.

lâkin bu takımı buraya kadar getirdi. daha da götürecektir. iki sene önce takıma gelmeseydi rakibimizin iki şampiyonluğu fazla bizim de iki tane eksik olacaktı.

rakibimizin son iki sezonda ne kadar ve nasıl puan topladığını biliyoruz. okan hoca bunu geçti. hem de iki kere. üstelik çoğunda da iyi oyun ile.

kolay kolay kimse bu takımı ve camiayı toparlayamazdı. daha önce görmediğimiz üst üste rekor seriler yaşadık.

klopp gibi bir hocanın geleceğini sanan galatasaray taraftarı var. unutmayın ki efsanemiz olan fatih hocadan sonra bu takıma kim gelmiş.

hoca inadını bırakmalı. takımın gücünün düştüğünü görmeli. hem takım için hem de kendisi için mücadele etmeli. bu saatten sonra birkaç şımarık zengini sevindirmeyelim.

Lig kadrosu avrupa kadrosunu döve döve tövbe ettirir.
O nedenle gelene geçene saplamamız lazım.

Orhan Ilıca çok sakin adamdır da delirmiş artık sonunda. Kaan Berkan Barış acımıyor bu videoda.

forumda gol çıkardı diye neredeyse omuzlara alınan bardakcı'nın gs'yi nasıl katlettiğini farkedebilmiş nadir futbol izleyicilerden biri

tebrik ediyorum kendisini

Gece gece uyku tutmadı. Takımın acilen kondisyon antrenör grubu değişmeli. Herkeste acayip bir gerileme var. Osimhen sara nasıl geldiler, şimdi nasıllar. Madem sezon sonuna kadar okan kalacak ; iyi bir taktik yardımcı lazım. Takım ne oynuyor belli değil. Gegen pres nereye kadar. Skor koruma desen yok. Hepimiz top rakibe geçince atak yiyeceğiz diyoruz. Bu sene yeni fobimiz bu. Bilmiyorum nasıl toparlanacak bu takım. Cuesta hakkında birkaç şey söylemem lazım. Kademe anlayışı sıfır bildiğin sıfır. Maç içinde bir pozisyonda kademesini bırakıp çıktı ordan atak yedik. Golün birinde ofsayt çizgisini bozan da oydu. Dikine birkaç pas denedi o da olmadı. İkili mücadelede de o kadar iyi değildi. Şimdi geri dönüp baktığında hiçbir olumlu hareketi yok. Vasat.

Gece gece uyku tutmadı. Takımın acilen kondisyon antrenör grubu değişmeli. Herkeste acayip bir gerileme var. Osimhen sara nasıl geldiler, şimdi nasıllar. Madem sezon sonuna kadar okan kalacak ; iyi bir taktik yardımcı lazım. Takım ne oynuyor belli değil. Gegen pres nereye kadar. Skor koruma desen yok. Hepimiz top rakibe geçince atak yiyeceğiz diyoruz. Bu sene yeni fobimiz bu. Bilmiyorum nasıl toparlanacak bu takım. Cuesta hakkında birkaç şey söylemem lazım. Kademe anlayışı sıfır bildiğin sıfır. Maç içinde bir pozisyonda kademesini bırakıp çıktı ordan atak yedik. Golün birinde ofsayt çizgisini bozan da oydu. Dikine birkaç pas denedi o da olmadı. İkili mücadelede de o kadar iyi değildi. Şimdi geri dönüp baktığında hiçbir olumlu hareketi yok. Vasat.
Klopp gegen presi alan presi şeklinde yapıyordu ve revize etti zamanla, set oyununu tempoyu ayarlamayı da ekledi oyununa. Bu okan adam adama dümdüz önde baskı yapıyor başka birşey yok

Orhan Ilıca çok sakin adamdır da delirmiş artık sonunda. Kaan Berkan Barış acımıyor bu videoda.

Adam diyor çocuğum yoktu, Kaan Berkan oynuyordu, çocuğum 1,5 yaşına geldi hayla Kaan Berkan oynuyor. Orhan Ulucayı bile delirttilerse başka bişey söylemeye gerek yok. Sıkıntı Sistem oyuncu falan değil, komple takım halinde bir sıkıntı vardı diyor. İnanılmaz demotiveydi takım, yorgunluk mu, uykusuzluk mu, bıkkınlık mı bilemedim ama mutlaka komple takım halinde bi sıkıntı vardı diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt