- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
OkanEkibe bak ya
Siz kimsiniz abi ya ne işiniz var bizim takımımızda
Hangi yetiniz var sizin
Eş dost arkadaş doluşmuşsunuz kulübe
Yetkinliklerini kim sorguladı bunların
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OkanEkibe bak ya
Siz kimsiniz abi ya ne işiniz var bizim takımımızda
Hangi yetiniz var sizin
Eş dost arkadaş doluşmuşsunuz kulübe
Yetkinliklerini kim sorguladı bunların
Olmuyorlar sorun orada okan buruk babalarının oğlu gibi oyuncuları tek tek suçluyorlar ama 3 yıldır hangi oyuncu gelirse gelsin avrupada rezillikler bitmiyor.3 senedir her yıl avrupa gereksiz lige odaklanalım muhabbeti yapıyorlar.O zaman bu kadar para harcamayın bu hocaya.13. oldugumuz sezon bu kadar utanmadım ve umutsuzlanmadım rezalet durumda klüp.Gsyiad=siyaset klübü ele geçirmiş.Teknik ekip çok kötü.Başkan denilen kişinin umrunda değil.Nerede gslilik bunlarda?Bize ne ya
Alkmaarın sokup sokup az attık diye taşşak geçmesinden rahatsız olunmuyorsa biz napabiliriz
Galatasaraylılıkla antifenerlilik farkından kaynaklı bu mevzu da zaten
Yoksa şöyle mal mal takımlara yenilmekten bir taraftar nasıl rahatsız olmaz yani
soğuk algınlığı olana hemen bi jaedgermeister bombSakatlarımız 2 haftaya da dönebilir 2 aya da
Öyle bir bilgisizlik var
Sara yakında top oynamayı da unutur ondanda igrenirsinHerşeyden iğreniyorum kahrolsun Türk futbolu
Olmuyorlar sorun orada okan buruk babalarının oğlu gibi oyuncuları tek tek suçluyorlar ama 3 yıldır hangi oyuncu gelirse gelsin avrupada rezillikler bitmiyor.3 senedir her yıl avrupa gereksiz lige odaklanalım muhabbeti yapıyorlar.O zaman bu kadar para harcamayın bu hocaya.13. oldugumuz sezon bu kadar utanmadım ve umutsuzlanmadım rezalet durumda klüp.Gsyiad=siyaset klübü ele geçirmiş.Teknik ekip çok kötü.Başkan denilen kişinin umrunda değil.Nerede gslilik bunlarda?
noldu yaw?Herşeyden iğreniyorum kahrolsun Türk futbolu
İshal olmuş gibi susmuyorlarnoldu yaw?
''Ben Avrupa ve kupadan acilen elenelim diyorum çünkü bu takım 3 kulvarda gidemez mümkün değil.''3 yıldır aynı söz 10 yıl geçsede aynı şey yaşanacak 30m euro katılım payı alıp rezil olup döndükten sonra anlamı yok.Sen 30m euroyu zaten 2 oyuncuya gömüyorsun çöp oluyor oynatamıyorsunda.2 tane bek aldık 20m euroya ilk 11 bile değiller.Bize avrupa geliri lazım değil artık zaten çöpe gidiyor para.Avrupanın orta alt sıra avrupa takımları bizim bütçemizin 10da 1 kadar bize saplayıp geçiyor.Ben kişisel olarak bıktım rezalet ligde ilk 2ye oynamaktan zaten rakip yok olsa şuan 3-4-5te takılıyorduk.Hayvani kadro kalitesiyle dua ediyoruz ahmeti mehmeti yensin diye.Bu klüb zihniyetiyle hiçbir zaman düzelmez umut yok.Gelen siyasetçi gibi koltuga oturmaya geliyor.Taraftarın cebinden cıkan paralar hepsi boş.''Sürekli katılımcı ve yarışmacı olduğumuzda başarı elbet gelecektir,''yıllardır katılıyoruz ve gelmiyor çünkü sistem yok kişiler gelip kafalarına göre takılıp gidiyor.Ben Avrupa ve kupadan acilen elenelim diyorum çünkü bu takım 3 kulvarda gidemez mümkün değil. Şampiyon olup seneye şampiyonlar ligine direk katılıp 30 milyon euro ayak bastı parasını almamız lazım. Şampiyon olduğumuz sürece Avrupa'da başarı için sabrederim. Avrupa'da öncelik katılımcı ve yarışmacı olmak olmalı. Her sene kesin şampiyonlar liginde olmalıyız. Geçmişi çok çabuk unutuyoruz. Yangınlar ve isyan son sürat devam etmeli o ayrı ama ben 13. olup sürünmek yerine ligde 6 puan önde olup sinir stres olmayı tercih ederim. Bizim sinir stresimiz böyle olmalı. Kurumsallık, sisteme falan hiç girmiyorum zaten bunlar hiç yoktu kısa vade de olması mümkün değil. İlk hedef fb ile şampiyonluk farkını 10'a çıkarıp Avrupa'da katılımcı ve yarışmacı olmak olmalı. Sürekli katılımcı ve yarışmacı olduğumuzda başarı elbet gelecektir, kurumsallık seviyemiz istemesek de yükselecektir.
Beyler istanbul geneli 40 cm kar bekleniyor
Perşembe maç iptal olabilir
Cuma zaten oynanmaz
Bir şey olmaz oynanacaktırBeyler istanbul geneli 40 cm kar bekleniyor
Perşembe maç iptal olabilir
Cuma zaten oynanmaz
İmkanı yokBir şey olmaz oynanacaktır
derbi?İmkanı yok
Veriler bu şekilde devam ederse istanbul 1 hafta iptal
Valla sistem uzayacak diyor takip ettiğim 2 amatör tahminci eğer bekledikleri gibi giderse. Derbi bile zora girebilir ama şu an için ufak ihtimalderbi?