GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize ne ya

Alkmaarın sokup sokup az attık diye taşşak geçmesinden rahatsız olunmuyorsa biz napabiliriz

Galatasaraylılıkla antifenerlilik farkından kaynaklı bu mevzu da zaten

Yoksa şöyle mal mal takımlara yenilmekten bir taraftar nasıl rahatsız olmaz yani
Olmuyorlar sorun orada okan buruk babalarının oğlu gibi oyuncuları tek tek suçluyorlar ama 3 yıldır hangi oyuncu gelirse gelsin avrupada rezillikler bitmiyor.3 senedir her yıl avrupa gereksiz lige odaklanalım muhabbeti yapıyorlar.O zaman bu kadar para harcamayın bu hocaya.13. oldugumuz sezon bu kadar utanmadım ve umutsuzlanmadım rezalet durumda klüp.Gsyiad=siyaset klübü ele geçirmiş.Teknik ekip çok kötü.Başkan denilen kişinin umrunda değil.Nerede gslilik bunlarda?

Olmuyorlar sorun orada okan buruk babalarının oğlu gibi oyuncuları tek tek suçluyorlar ama 3 yıldır hangi oyuncu gelirse gelsin avrupada rezillikler bitmiyor.3 senedir her yıl avrupa gereksiz lige odaklanalım muhabbeti yapıyorlar.O zaman bu kadar para harcamayın bu hocaya.13. oldugumuz sezon bu kadar utanmadım ve umutsuzlanmadım rezalet durumda klüp.Gsyiad=siyaset klübü ele geçirmiş.Teknik ekip çok kötü.Başkan denilen kişinin umrunda değil.Nerede gslilik bunlarda?

Ben Avrupa ve kupadan acilen elenelim diyorum çünkü bu takım 3 kulvarda gidemez mümkün değil. Şampiyon olup seneye şampiyonlar ligine direk katılıp 30 milyon euro ayak bastı parasını almamız lazım. Şampiyon olduğumuz sürece Avrupa'da başarı için sabrederim. Avrupa'da öncelik katılımcı ve yarışmacı olmak olmalı. Her sene kesin şampiyonlar liginde olmalıyız. Geçmişi çok çabuk unutuyoruz. Yangınlar ve isyan son sürat devam etmeli o ayrı ama ben 13. olup sürünmek yerine ligde 6 puan önde olup sinir stres olmayı tercih ederim. Bizim sinir stresimiz böyle olmalı. Kurumsallık, sisteme falan hiç girmiyorum zaten bunlar hiç yoktu kısa vade de olması mümkün değil. İlk hedef fb ile şampiyonluk farkını 10'a çıkarıp Avrupa'da katılımcı ve yarışmacı olmak olmalı. Sürekli katılımcı ve yarışmacı olduğumuzda başarı elbet gelecektir, kurumsallık seviyemiz istemesek de yükselecektir.

Ben Avrupa ve kupadan acilen elenelim diyorum çünkü bu takım 3 kulvarda gidemez mümkün değil. Şampiyon olup seneye şampiyonlar ligine direk katılıp 30 milyon euro ayak bastı parasını almamız lazım. Şampiyon olduğumuz sürece Avrupa'da başarı için sabrederim. Avrupa'da öncelik katılımcı ve yarışmacı olmak olmalı. Her sene kesin şampiyonlar liginde olmalıyız. Geçmişi çok çabuk unutuyoruz. Yangınlar ve isyan son sürat devam etmeli o ayrı ama ben 13. olup sürünmek yerine ligde 6 puan önde olup sinir stres olmayı tercih ederim. Bizim sinir stresimiz böyle olmalı. Kurumsallık, sisteme falan hiç girmiyorum zaten bunlar hiç yoktu kısa vade de olması mümkün değil. İlk hedef fb ile şampiyonluk farkını 10'a çıkarıp Avrupa'da katılımcı ve yarışmacı olmak olmalı. Sürekli katılımcı ve yarışmacı olduğumuzda başarı elbet gelecektir, kurumsallık seviyemiz istemesek de yükselecektir.
''Ben Avrupa ve kupadan acilen elenelim diyorum çünkü bu takım 3 kulvarda gidemez mümkün değil.''3 yıldır aynı söz 10 yıl geçsede aynı şey yaşanacak 30m euro katılım payı alıp rezil olup döndükten sonra anlamı yok.Sen 30m euroyu zaten 2 oyuncuya gömüyorsun çöp oluyor oynatamıyorsunda.2 tane bek aldık 20m euroya ilk 11 bile değiller.Bize avrupa geliri lazım değil artık zaten çöpe gidiyor para.Avrupanın orta alt sıra avrupa takımları bizim bütçemizin 10da 1 kadar bize saplayıp geçiyor.Ben kişisel olarak bıktım rezalet ligde ilk 2ye oynamaktan zaten rakip yok olsa şuan 3-4-5te takılıyorduk.Hayvani kadro kalitesiyle dua ediyoruz ahmeti mehmeti yensin diye.Bu klüb zihniyetiyle hiçbir zaman düzelmez umut yok.Gelen siyasetçi gibi koltuga oturmaya geliyor.Taraftarın cebinden cıkan paralar hepsi boş.''Sürekli katılımcı ve yarışmacı olduğumuzda başarı elbet gelecektir,''yıllardır katılıyoruz ve gelmiyor çünkü sistem yok kişiler gelip kafalarına göre takılıp gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt