GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Ben Avrupa ve kupadan acilen elenelim diyorum çünkü bu takım 3 kulvarda gidemez mümkün değil.''3 yıldır aynı söz 10 yıl geçsede aynı şey yaşanacak 30m euro katılım payı alıp rezil olup döndükten sonra anlamı yok.Sen 30m euroyu zaten 2 oyuncuya gömüyorsun çöp oluyor oynatamıyorsunda.2 tane bek aldık 20m euroya ilk 11 bile değiller.Bize avrupa geliri lazım değil artık zaten çöpe gidiyor para.Avrupanın orta alt sıra avrupa takımları bizim bütçemizin 10da 1 kadar bize saplayıp geçiyor.Ben kişisel olarak bıktım rezalet ligde ilk 2ye oynamaktan zaten rakip yok olsa şuan 3-4-5te takılıyorduk.Hayvani kadro kalitesiyle dua ediyoruz ahmeti mehmeti yensin diye.Bu klüb zihniyetiyle hiçbir zaman düzelmez umut yok.Gelen siyasetçi gibi koltuga oturmaya geliyor.Taraftarın cebinden cıkan paralar hepsi boş.''Sürekli katılımcı ve yarışmacı olduğumuzda başarı elbet gelecektir,''yıllardır katılıyoruz ve gelmiyor çünkü sistem yok kişiler gelip kafalarına göre takılıp gidiyor.

Evet ben bu durumu kabul ediyorum dün bu takımı tutmaya başlamadım. Bu hep böyleydi kısa vadede de böyle devam edecek. Bu duruma rağmen ülkenin en iyisiyiz. Bıkmış olabilirsin ama hep böyleydik. Başarılı olma ihtimalimiz varsa sürekli katılımcı ve yarışmacı olarak gelecek başka bir şansımız yok. Hiç olmayan, hiç yaşanmamış şeylerin birden olmasını bekleyen bir grup var. İsyana, yangına, itiraza her zaman varım bu ayrı. Bunlar bizi dinamik, başarıya aç ve ülkenin en iyisi olmamızı sağlıyor.

kaleye abdulkerım bardakcı gecse

+1 oyuncu ile oynasak ne fark eder

Dünya para harcayıp ligin en yaşlı en ağır ve en kısa topcularindan oluşan takımı kuran başta Okan hoca olmak özellikle yönetimi ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Bodrum Fk ile oynayacağımız Maçta'da 1 sıkıntı bekliyom ben yav :D Mourinho'nun yardımcısı Kırmızı Kart görür ama çıkarken tüm takıma yedekler de dahil alkışlatır :D

Forvet oyuncularını sırayla sakatlayan başka bir kulüp var mı yav. Böyle bir istatistik var mı dünyada.

Perşembe günü kar bile yağmaz cumadan itibaren belki..Kesin bilgi
Perşembe öğleden sonrasından Pazar sabahına kadar full kar yağışlı karadeniz üzerinde bol bol DEK yağışları görülecek yine şanslıyız sistem daha batılı gelse ne Alkmaar maçı ne de derbi oynanırdı 50 cm kar olurdu.

Rize'de de Salı'dan itibaren çok yoğun kar yağışı bekleniyor Pazar'a kadar devam edecek orada da 70-80 cm kar bekleniyor bizim maç ucu ucuna kurtarıyor.
graphe3_00000___28.9497_41.0138_Istanbul.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt