- 1 Ağustos 2009
- 47.010
- 49.309
- 4.878
SON DAKİKA: Derbi ertelenebilir!
Via P. Enis Sever
Via P. Enis Sever
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
''Ben Avrupa ve kupadan acilen elenelim diyorum çünkü bu takım 3 kulvarda gidemez mümkün değil.''3 yıldır aynı söz 10 yıl geçsede aynı şey yaşanacak 30m euro katılım payı alıp rezil olup döndükten sonra anlamı yok.Sen 30m euroyu zaten 2 oyuncuya gömüyorsun çöp oluyor oynatamıyorsunda.2 tane bek aldık 20m euroya ilk 11 bile değiller.Bize avrupa geliri lazım değil artık zaten çöpe gidiyor para.Avrupanın orta alt sıra avrupa takımları bizim bütçemizin 10da 1 kadar bize saplayıp geçiyor.Ben kişisel olarak bıktım rezalet ligde ilk 2ye oynamaktan zaten rakip yok olsa şuan 3-4-5te takılıyorduk.Hayvani kadro kalitesiyle dua ediyoruz ahmeti mehmeti yensin diye.Bu klüb zihniyetiyle hiçbir zaman düzelmez umut yok.Gelen siyasetçi gibi koltuga oturmaya geliyor.Taraftarın cebinden cıkan paralar hepsi boş.''Sürekli katılımcı ve yarışmacı olduğumuzda başarı elbet gelecektir,''yıllardır katılıyoruz ve gelmiyor çünkü sistem yok kişiler gelip kafalarına göre takılıp gidiyor.
O tahmincilerin dedikleri tutuyor mu? Daha önce de haıtrlıyorum şöyle kar böyle kar deniyordu sonunda bir şey olmamıştı.Valla sistem uzayacak diyor takip ettiğim 2 amatör tahminci eğer bekledikleri gibi giderse. Derbi bile zora girebilir ama şu an için ufak ihtimal
O tahmincilerin dedikleri tutuyor mu? Daha önce de haıtrlıyorum şöyle kar böyle kar deniyordu sonunda bir şey olmamıştı.
Benim takip ettiklerim sağlamlar ama net konuşmak için pazartesi akşamını bekleyin diyorlarO tahmincilerin dedikleri tutuyor mu? Daha önce de haıtrlıyorum şöyle kar böyle kar deniyordu sonunda bir şey olmamıştı.
Hem de Mounın eski yardımcısıNormal. Zaten kendisini göreve getiren Opet yönetim kurulu.
Benim takip ettiklerim sağlamlar ama net konuşmak için pazartesi akşamını bekleyin diyorlar
Kaleci-2 stoper-sol bek-10 no-2 kanat en acillerSeneye ciddi manada değişim gerekiyor bi 50-60 daha harcarız gibi
100lük olduk bileKaleci-2 stoper-sol bek-10 no-2 kanat en aciller
Perşembe öğleden sonrasından Pazar sabahına kadar full kar yağışlı karadeniz üzerinde bol bol DEK yağışları görülecek yine şanslıyız sistem daha batılı gelse ne Alkmaar maçı ne de derbi oynanırdı 50 cm kar olurdu.Perşembe günü kar bile yağmaz cumadan itibaren belki..Kesin bilgi
Kanks YavBodrum Fk ile oynayacağımız Maçta'da 1 sıkıntı bekliyom ben yavMourinho'nun yardımcısı Kırmızı Kart görür ama çıkarken tüm takıma yedekler de dahil alkışlatır
![]()
Barış 35- yunus 15- jakobs 4- jelert 6/7- torreira 7- berkan 2- sallai 5- demirbay bedava- yusuf bedava- kaan bedava- bi de sözleşmesi bitenler var100lük olduk bile