GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wdefrghq222222.webp

Apokerim'in beni çileden çkaran işi (golden önceki top kaybı)

vücut dilinden çok belli de oluyor bu şekilde soluna topu alacağı...

Frankowski burda al ver ile merkeze geldi - ellerinide açtı tekrar ona dönse , Eren'e daha düzgün açıda pas iletecek zaten...

ama apo karşısındakinin 6 7 metre yaklaşmasına izin verip Solla taca doğru atacağını çok belli ediyor.

şunları bırakması lazım artık.

Okan Buruk, Morata dönünce 13/14 model Terim formülünü kullanmak zorunda kalabilir.

Muslera
Franky - Sanchez - Apo - Eren
Lemina
Sara - Torreira
Yunus
Morata - Osimhen

Muslera
Sallai - Sanchez - Cuesta - Franky
Lemina
Sara - Torreira
Yunus
Morata - Osimhen

Muslera
Eboue - Semih - Dany - Riera
Melo
Selçuk - Hamit
Sneijder
Drogba - Burak

ya iki metreye pas atamayan adamdan futbolcumu olur bh herif ayağına top geldimi kendi kendine takılıp yere düşen adamdı

enisinde dediği gibi
her pozisyonu gol oldu
normal değil

büyü müyü var bi iş
alakası yok nesrin havadan zaten iyi adamdı ama mental olarak zayıf oldugu icin kaçırmaya baslayınca çöpe dönüyor
fakat nesrinin atmaya başlama sebebi tamamen dzeko tüm pozisyonları dzeko ve tadicle giriyorlar misal nesrin tek forvet oynasın taraftarı yine söver

Ekli dosyayı görüntüle 280278

Apokerim'in beni çileden çkaran işi

Frankowski burda al ver ile merkeze geldi - ellerinide açtı tekrar ona dönse , Eren'e daha düzgün açıda pas iletecek zaten...

ama apo karşısındakinin 6 7 metre yaklaşmasına izin verip Solla taca doğru atacağını çok belli ediyor.

çizgiden çıkardığı topların çoğu kendi bok yemesiyle oluşan pozisyonlar

rezil oynuyor bayadır

Okan Buruk, Morata dönünce 13/14 model Terim formülünü kullanmak zorunda kalabilir.

Muslera
Franky - Sanchez - Apo - Eren
Lemina
Sara - Torreira
Yunus
Morata - Osimhen

Muslera
Sallai - Sanchez - Cuesta - Franky
Lemina
Sara - Torreira
Yunus
Morata - Osimhen

Muslera
Eboue - Semih - Dany - Riera
Melo
Selçuk - Hamit
Sneijder
Drogba - Burak

Elmas düzenine hayran olsamda - eski kafa DMC AMC usulü işleri çok severim - Franky değilde öbür taraf bunu kotaramayabilir endişem var ama.

formasyon kafası çok organik iş - 4lü olursa 4-1-2-1-2 de olur oyun içi 4-2-3-1 de olur ...belirleyici en büyük faktör 3lü mü 4 lü mü defansın - ön taraf o kadar sıkıntı değil.

asla ama asla Sara'yı artık Torreria arkası toplar izlemek istemiyorum...dün en güzel kanıtı oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 280278

Apokerim'in beni çileden çkaran işi (golden önceki top kaybı)

altyapı eğitimi yetersiz kalitesiz futbolcu işi bunlar

bu yaşına kadar hep aynı şeyleri yaptı, bırakana kadar da yapacak

altyapı eğitimi yetersiz kalitesiz futbolcu işi bunlar

bu yaşına kadar hep aynı şeyleri yaptı, bırakana kadar da yapacak
sadece bu değil bu arada - maç içinde merkezden karşısında dikey pas opsiyonu hep olmasada çıkıyor ama güvenip atamıyor - tık tık ilerleyip uzun top kasıyor ..

şu merkezdeki oyuncuları hareketlendirip pas trafiği olmadan asla ileri çıkamayız - anca ilk yarı misalı 45 dk boynuca uzun top.

tamda bu nedenle kalabalık orta saha - Lemina o yüzden burda çok efektif oldu - Sara'da harika şekilde forvet arkası pozisyonunda kendine geldi.

sadece bu değil bu arada - maç içinde merkezden karşısında dikey pas opsiyonu hep olmasada çıkıyor ama güvenip atamıyor - tık tık ilerleyip uzun top kasıyor ..

şu merkezdeki oyuncuları hareketlendirip pas trafiği olmadan asla ileri çıkamayız - anca ilk yarı misalı 45 dk boynuca uzun top.

tamda bu nedenle kalabalık orta saha - Lemina o yüzden burda çok efektif oldu - Sara'da harika şekilde forvet arkası pozisyonunda kendine geldi.
valla transfer sezonu başında sol ayaklı atletik stoper lazım diye boşa yırtınmadık

OBde eskilere fazla değer verme var

mertens'ten iğrenmeme 1 gıdım kaldı

lütfen artık oturt bu adamı
Burada suç Dries de değil ki, elinden geleni yapıyor bu sezon gol asist katkısı en yüksek isimlerden, sorun Okan hocanın kesintisiz oynatması. Haliyle düştü oyuncu, kendisi ben oynamak istemiyorum beni yedek oturtun demez, burada iş Okan hoca da artık.
Sara Lucas Lemina oturtup, Dries ustadi gerekirse 20 30dklar oyuna almak gerekiyor

Daha önce de yazmıştım. Mertens'in geçtiğimiz yaz Belçika basınına verdiği röportaj vardı. Mertens Orada bu sezon için kısaca diyor ki sonradan oyuna girerek katkı sağlarım. Ama Okan hocamız inatla adamı ilk onbirde sahaya sürüyor. Son 20-30 dakikalarda yorgun rakibe karşı daha faydalı olur.

bu kadar mütevazı bir adamın ısrarla frikik falan vurması da başka bir rezillik

kardeşim olmuyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt