- 21 Ocak 2010
- 72.799
- 51.231
- 5.003
dilimi sokmak istemedigim bir husus renkdashüstat lütfen bu konuda şaka yapmayalım. insanlara bunun normal bir konu olduğu anlatılmalı.
sen doktorsun senin dilin daha iyi döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dilimi sokmak istemedigim bir husus renkdashüstat lütfen bu konuda şaka yapmayalım. insanlara bunun normal bir konu olduğu anlatılmalı.
sen doktorsun senin dilin daha iyi döner
Bu herifin konu acmasi yasaklanmaliDoruk konuya sicip birakti yine gece gece ne ruyasi gorduyse Allah bilir.
Kendisiyle bir konusmam lazim bu durumu.Bu herifin konu acmasi yasaklanmali
alakası yok nesrin havadan zaten iyi adamdı ama mental olarak zayıf oldugu icin kaçırmaya baslayınca çöpe dönüyorya iki metreye pas atamayan adamdan futbolcumu olur bh herif ayağına top geldimi kendi kendine takılıp yere düşen adamdı
enisinde dediği gibi
her pozisyonu gol oldu
normal değil
büyü müyü var bi iş
çizgiden çıkardığı topların çoğu kendi bok yemesiyle oluşan pozisyonlarEkli dosyayı görüntüle 280278
Apokerim'in beni çileden çkaran işi
vücut dilinden çok belli de oluyor bu şekilde soluna topu alacağı...
Frankowski burda al ver ile merkeze geldi - ellerinide açtı tekrar ona dönse , Eren'e daha düzgün açıda pas iletecek zaten...
ama apo karşısındakinin 6 7 metre yaklaşmasına izin verip Solla taca doğru atacağını çok belli ediyor.
şunları bırakması lazım artık.
Elmas düzenine hayran olsamda - eski kafa DMC AMC usulü işleri çok severim - Franky değilde öbür taraf bunu kotaramayabilir endişem var ama.Okan Buruk, Morata dönünce 13/14 model Terim formülünü kullanmak zorunda kalabilir.
Muslera
Franky - Sanchez - Apo - Eren
Lemina
Sara - Torreira
Yunus
Morata - Osimhen
Muslera
Sallai - Sanchez - Cuesta - Franky
Lemina
Sara - Torreira
Yunus
Morata - Osimhen
Muslera
Eboue - Semih - Dany - Riera
Melo
Selçuk - Hamit
Sneijder
Drogba - Burak
altyapı eğitimi yetersiz kalitesiz futbolcu işi bunlarEkli dosyayı görüntüle 280278
Apokerim'in beni çileden çkaran işi (golden önceki top kaybı)
vücut dilinden çok belli de oluyor bu şekilde soluna topu alacağı...
Frankowski burda al ver ile merkeze geldi - ellerinide açtı tekrar ona dönse , Eren'e daha düzgün açıda pas iletecek zaten...
ama apo karşısındakinin 6 7 metre yaklaşmasına izin verip Solla taca doğru atacağını çok belli ediyor.
şunları bırakması lazım artık.
sadece bu değil bu arada - maç içinde merkezden karşısında dikey pas opsiyonu hep olmasada çıkıyor ama güvenip atamıyor - tık tık ilerleyip uzun top kasıyor ..altyapı eğitimi yetersiz kalitesiz futbolcu işi bunlar
bu yaşına kadar hep aynı şeyleri yaptı, bırakana kadar da yapacak
valla transfer sezonu başında sol ayaklı atletik stoper lazım diye boşa yırtınmadıksadece bu değil bu arada - maç içinde merkezden karşısında dikey pas opsiyonu hep olmasada çıkıyor ama güvenip atamıyor - tık tık ilerleyip uzun top kasıyor ..
şu merkezdeki oyuncuları hareketlendirip pas trafiği olmadan asla ileri çıkamayız - anca ilk yarı misalı 45 dk boynuca uzun top.
tamda bu nedenle kalabalık orta saha - Lemina o yüzden burda çok efektif oldu - Sara'da harika şekilde forvet arkası pozisyonunda kendine geldi.
Burada suç Dries de değil ki, elinden geleni yapıyor bu sezon gol asist katkısı en yüksek isimlerden, sorun Okan hocanın kesintisiz oynatması. Haliyle düştü oyuncu, kendisi ben oynamak istemiyorum beni yedek oturtun demez, burada iş Okan hoca da artık.mertens'ten iğrenmeme 1 gıdım kaldı
lütfen artık oturt bu adamı
Ben o eşiği geçtim maalesefmertens'ten iğrenmeme 1 gıdım kaldı
lütfen artık oturt bu adamı