Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Algı yapamıyoruz. Mesela dün Okan Buruk "ben hep aynı şeyi söylüyorum; ben teknik direktörüm. başkan veya yönetici değilim. ben sahaya odaklanıyorum. var’da da olsa, uzaydan da gelse, başka bir gezegenden de gelse, kim olursa olsun ben sahaya odaklanacağım. bununla ilgili kararı tabii ki türkiye futbol federasyonu ve kulüpler verecektir. hepimiz çok akıllıyız, kimse kimseyi saf zannetmesin. insanları kandırmaya veya etkilemeye çalışmamak lazım. herkes kimin ne düşündüğünü, kafasının arkasında ne olduğunu çok iyi biliyor" demiş ama sıfır etki.
Fenerin avrupa ve lig kartlarını söyle, daha 2 hafta önce hakem tarafından doğranmasa feneri yenecek iyi bir takımdan 3 puan aldık de vs vs adamlar kaç defa isim vererek oyuncularımızı hedef gösterdi
Eski Açık bu akşam keyifli ve iyi muhabbette gidiyor
Kerem övet'in okan hocanın kararlarını sorgulaması Vs Erinç'in "...o başka kou ama" larla bloklarısewemedim
Adnan Başkan’dan 20:45 sözü gibi söz
Pirinçle Kerem'in toptan anlamaması büyük bir problem onlardaKerem övet'in okan hocanın kararlarını sorgulaması Vs Erinç'in "...o başka kou ama" larla blokları
hashüsün 20 yaşında haliyle futbolu yalayıp yutmuş tripleriPirinçle Kerem'in toptan anlamaması büyük bir problem onlarda
Yanlarındaki hiç bir şeyden haberi olmayıp kendini otorite sanan Has Hüs de ayrı fail
Kıyıcı anlıyor sadece bir de arada katıldığında Koray Gök

Adnan Başkan’dan 20:45 sözü gibi söz
Sıkıntı var yazmışmıyım kanks yawBüyük konuşmayı sevmem ama bu adamın takımla 1 ilgisi yok bence konuşmasında 1 sıkıntı yok kanks yav![]()