GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hakem olayı esas derbiler değil kume düşme maçlarında olmalı orada da pislikler dönüyor

Algı yapamıyoruz. Mesela dün Okan Buruk "ben hep aynı şeyi söylüyorum; ben teknik direktörüm. başkan veya yönetici değilim. ben sahaya odaklanıyorum. var’da da olsa, uzaydan da gelse, başka bir gezegenden de gelse, kim olursa olsun ben sahaya odaklanacağım. bununla ilgili kararı tabii ki türkiye futbol federasyonu ve kulüpler verecektir. hepimiz çok akıllıyız, kimse kimseyi saf zannetmesin. insanları kandırmaya veya etkilemeye çalışmamak lazım. herkes kimin ne düşündüğünü, kafasının arkasında ne olduğunu çok iyi biliyor" demiş ama sıfır etki.
Fenerin avrupa ve lig kartlarını söyle, daha 2 hafta önce hakem tarafından doğranmasa feneri yenecek iyi bir takımdan 3 puan aldık de vs vs adamlar kaç defa isim vererek oyuncularımızı hedef gösterdi

Herkesin karakteri farklı. Dese iyi olurdu ama bunları diyecek slogan verecek bir hoca değil.

Aslolan Galatasaray. 8'de kapanır, 18'de. Organize ama amatör kötülük.

Bunları önümüzdeki 20 yıl daha kullanacağız.

Fatih Terim efekti bu.

OKan hocanın en büyük özelliği derbilerdeki ezici üstünlüğü.

Eski Açık bu akşam keyifli ve iyi muhabbette gidiyor

Adnan Başkan’dan 20:45 sözü gibi söz 👏👏👏

asdfg.webp

Kerem övet'in okan hocanın kararlarını sorgulaması Vs Erinç'in "...o başka kou ama" larla blokları
Pirinçle Kerem'in toptan anlamaması büyük bir problem onlarda

Yanlarındaki hiç bir şeyden haberi olmayıp kendini otorite sanan Has Hüs de ayrı fail

Kıyıcı anlıyor sadece bir de arada katıldığında Koray Gök

Pirinçle Kerem'in toptan anlamaması büyük bir problem onlarda

Yanlarındaki hiç bir şeyden haberi olmayıp kendini otorite sanan Has Hüs de ayrı fail

Kıyıcı anlıyor sadece bir de arada katıldığında Koray Gök
hashüsün 20 yaşında haliyle futbolu yalayıp yutmuş tripleri :asd:

Büyük konuşmayı sevmem ama bu adamın takımla 1 ilgisi yok bence konuşmasında 1 sıkıntı yok kanks yav :D
Sıkıntı var yazmışmıyım kanks yaw 🤣. Yiğit Şardan’ın aslanı, Adnan Polat’ın 20:45; UA’nın Kadıköy kupa koreografisi, Aysal’ın kek kalıpları. Hiçbirinin altında kalmadık, bununda kalmayız 👌🏻. Severim bizim kulübün büyük konuşmasını ben. Hatip’in UEFA pastası ve San Mames konuşması hariç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt