GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haziran ayında ilk iş sakatlığının durumu kontrol edilerek Ozan Kabak alınmalı, Emin gerekirse üstüne para verilerek çağrılmalı. Ali Turap yedek sağ bek olmalı vs. vs. Yerli ve altyapıdan kendi mahsulümüz olan genç ve maliyetsiz oyuncuları toplamalıyız. Yunus, Barış vs. kesinlikle takımda kalmalı ve yabancılarda büyük temizlik yapılmalı. Yabancı sınırsız olsa dahi 10 tane yabancı alalım ama Morata, Toreira, Lemina tipi adamlar alalım tek soru işaretli adam kalmasın.

Takımı iyi bir yetiştirici yabancı hocaya teslim edelim, tabi bu dediklerim şampiyon olmamız durumunda yapılmalı. Ligde artık bizim hedefimiz kalmayacak, avrupa için hazırlık yapılmalı bunun içinde ortaya bir vizyon konulmalı ve bunu yeni tesisler ile birlikte dönüm noktası olarak görmemiz gerekecek.

Son 10 yılda 1 kere avrupa kupalarında tur geçtiğimizi hatırlamıyorum, bu iş böyle olmaz böyle Galatasaray olmaz.

Şampiyon olup 1 hafta sonra teşekkür edilmeli hocaya o zaman işte Dursun bey efsane başkan olur.

1740140040126.webp

bu herifi tutup köhn ve yakubs u almasaydik 15 milyonumuz ucmazdi haybeye

Etrafta Fenerlilerin konuşmalarını duyuyorum ilk Kadıköy maçı gibi bizi inanılmaz kucumsuyorlar hatta iq büyük çoğunluğu oyunlarını çok iyi görüyor, bir tanesi diyorki dün akşam gordunmu nasıl ezdik anderlechti

Rangera fener belli olmaz ama fener favori olur. Pazartesi günü bize inşallah kaybederlerse artık Mourinho nun lig umurunda olmaz tamamen Avrupaya kitlenir.

Artık o kadar midem bulandı ki şu ortamdan her şeyden... Hoca aklını başına alsın bu yılki şampiyonluğu alalım sonrasını gram düşünmeyeceğim.

Hatta 2 yıl falan maça bile gitmem. Nasıl bu hale getirdiler futbolu gerçekten yazıklar olsun.
O kenafir gözlü yetersiz kuduruk bitirdi ne yazık ki futbolu. Başarısız oldukça kudurdu. Evet bu rekabet eskiden de az çok böyleydi ama bu kadar değildi. Bu kadar aşırı düşmanlık yoktu. Sosyal medyadaki oç trolleri de bu düşmanlığı körükledi. Artık kimsenin kimseye tahammülü yok.
Ben mesela nefret ediyorum artık konuşurken tokadı yapıştırasım geliyo bunlardan biriyle. Çünkü düşman olduk resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt