GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce GS düşmanı Onurla ekol tvde program yapmasın GS haklarını savunacaksa
Onur'u tanımıyorum ama söylediği önlem mantıklı geçen sene yaşanan şeyler ortadayken. O konuda da haklısın Onur denen adam alenen GS düşmanlığı yapıyorsa ona da yazık. Bu bazı noktalarda insanlara GS'lilik taslayan Evren Turhan, Bülent Timurlenk vb. gibi adamları hiç çekemiyorum o yüzden. Evren Turhan denen boşu zaten ciddiye alınacak adam değildi ama Timurlenk eskiden takip ettiğim biriydi.

Onur'u tanımıyorum ama söylediği önlem mantıklı geçen sene yaşanan şeyler ortadayken. O konuda da haklısın Onur denen adam alenen GS düşmanlığı yapıyorsa ona da yazık. Bu bazı noktalarda insanlara GS'lilik taslayan Evren Turhan, Bülent Timurlenk vb. gibi adamları hiç çekemiyorum o yüzden. Evren Turhan denen boşu zaten ciddiye alınacak adam değildi ama Timurlenk eskiden takip ettiğim biriydi.
Timurlenk iyi adam, çok da doğru konuşur ama SD geçişi sonrası yaptığı açıklamaların ardından GS hakkında ahkam kesemez, işine baksın.

İstanbul'da maçı nerede izliyorsunuz dışarıda ?

Yıldırım Demirören'den sonra daha kötüsü gelmez diyordum. Bunun yanında onun yaptıkları denizde su damlası kalıyor.
Demirören bence kendisinden sonra gelenlerin hepsinden iyidi

Şaka ama gerçek

Bunda Koç’un herkesin üzerinde baskı kurmasının etkisi de büyük, komik olan bu yaklaşıma tek tepkiyi veren Nihat Özdemir oldu zamanında, Ekşiyle Hacıosman’ı parmağında oynattı.

Demirören bence kendisinden sonra gelenlerin hepsinden iyidi

Şaka ama gerçek
koç neden bırakmıyor sence ? aile çok baskı yapıyor hatta babası bile bırakmasını istiyor diye ekonomi sayfalarında bile cıkmıştı

feneri düşünmeden ziyade bu konuyu onur meselesi yaptı ama tek sebeb o mu acaba misal bu sene arka planda kalmasında babasının etkisi var bence

koç neden bırakmıyor sence ? aile çok baskı yapıyor hatta babası bile bırakmasını istiyor diye ekonomi sayfalarında bile cıkmıştı

feneri düşünmeden ziyade bu konuyu onur meselesi yaptı ama tek sebeb o mu acaba misal bu sene arka planda kalmasında babasının etkisi var bence
Koç’un kimseyi dinlediği yok, ailesinin sözünü dinlese çoktan bırakmıştı.

Ligi ya da uefayı alamazlarsa görevde kalmasına ihtimal vermiyorum, şamp olursa da 3 seneyi doldurup ayrılır.

Bugün çıkan haberlere kolpa dediler ama onun stratejisini siyasete girmek olarak görüyorum ben, fb başkanı olmasa kimsenin sallamadığı birisiydi şimdi kitlelelere hitap eden biri oldu herkes tanıyor vs

Burada Fb'li taraftarları arkasına alıp siyasete atılmak desen o da saçma herhalde(bir taraftarı komple karşısına alıyor çünkü). Başka bir şey çıkacak mı acaba altından yoksa sadece fanatik ve aşırı inat mı?

Beni korkutan, bu mal fb maci yarida biraktirmaya calisacak olabilir. Mhy denen tek hucreli ve ekurisi kaleci bozuntusu Irfan bunun icin ugrasacak olabilirler. Umarim bizim taraftar gaza gelip sahaya madde atmaz veya sahaya girmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt