- 26 Ocak 2021
- 41.300
- 40.545
- 3.078
Niye aynı hakem bu ne saçmalık yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur'u tanımıyorum ama söylediği önlem mantıklı geçen sene yaşanan şeyler ortadayken. O konuda da haklısın Onur denen adam alenen GS düşmanlığı yapıyorsa ona da yazık. Bu bazı noktalarda insanlara GS'lilik taslayan Evren Turhan, Bülent Timurlenk vb. gibi adamları hiç çekemiyorum o yüzden. Evren Turhan denen boşu zaten ciddiye alınacak adam değildi ama Timurlenk eskiden takip ettiğim biriydi.Önce GS düşmanı Onurla ekol tvde program yapmasın GS haklarını savunacaksa
Ahahahhaİbo: "Dursun Başkana 'bizi niye katıyorsun?' dedim. Bana 'eşeğini dövemeyen semerini döver' dedi. Manasını sormadım."
Ahaha bu ne ya :d bunu derken Dursun Özbek'in suratı gülmekten hayal edemiyorum
Tipini begenmisler liboşumNiye aynı hakem bu ne saçmalık yav
Timurlenk iyi adam, çok da doğru konuşur ama SD geçişi sonrası yaptığı açıklamaların ardından GS hakkında ahkam kesemez, işine baksın.Onur'u tanımıyorum ama söylediği önlem mantıklı geçen sene yaşanan şeyler ortadayken. O konuda da haklısın Onur denen adam alenen GS düşmanlığı yapıyorsa ona da yazık. Bu bazı noktalarda insanlara GS'lilik taslayan Evren Turhan, Bülent Timurlenk vb. gibi adamları hiç çekemiyorum o yüzden. Evren Turhan denen boşu zaten ciddiye alınacak adam değildi ama Timurlenk eskiden takip ettiğim biriydi.
Özellikle aynı hakemi istiyoruz diye 2 kez tekrarlamışNiye aynı hakem bu ne saçmalık yav

demirören sadece çok yiyorduYıldırım Demirören'den sonra daha kötüsü gelmez diyordum. Bunun yanında onun yaptıkları denizde su damlası kalıyor.
Demirören bence kendisinden sonra gelenlerin hepsinden iyidiYıldırım Demirören'den sonra daha kötüsü gelmez diyordum. Bunun yanında onun yaptıkları denizde su damlası kalıyor.
Hascimbomlu buyukeksiyi aradigimiz bi donemden geciyoruz.demirören sadece çok yiyordu
Bu tjk nin kendine özel bir cinsliği var harbi napcan mesela ayni hakemi yabanci istiyoruz bizde desen bir nebze haklı vs diyecemdeÖzellikle aynı hakemi istiyoruz diye 2 kez tekrarlamış![]()

koç neden bırakmıyor sence ? aile çok baskı yapıyor hatta babası bile bırakmasını istiyor diye ekonomi sayfalarında bile cıkmıştıDemirören bence kendisinden sonra gelenlerin hepsinden iyidi
Şaka ama gerçek
Koç’un kimseyi dinlediği yok, ailesinin sözünü dinlese çoktan bırakmıştı.koç neden bırakmıyor sence ? aile çok baskı yapıyor hatta babası bile bırakmasını istiyor diye ekonomi sayfalarında bile cıkmıştı
feneri düşünmeden ziyade bu konuyu onur meselesi yaptı ama tek sebeb o mu acaba misal bu sene arka planda kalmasında babasının etkisi var bence
Burada Fb'li taraftarları arkasına alıp siyasete atılmak desen o da saçma herhalde(bir taraftarı komple karşısına alıyor çünkü). Başka bir şey çıkacak mı acaba altından yoksa sadece fanatik ve aşırı inat mı?koç neden bırakmıyor sence ? aile çok baskı yapıyor hatta babası bile bırakmasını istiyor diye ekonomi sayfalarında bile cıkmıştı
feneri düşünmeden ziyade bu konuyu onur meselesi yaptı ama tek sebeb o mu acaba misal bu sene arka planda kalmasında babasının etkisi var bence